2021. november 28. vasárnapStefánia
EUR = 4.9491 RON
USD = 4.3869 RON
HUF = 1.3444 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,177.22(-3.41%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Bővíti csapatát a Codespring, az egyik legnagyobb erdélyi szoftverfejlesztő cég

H.R. utolsó frissítés: 15:38 GMT +2, 2021. szeptember 10.

Sok jó hírt tartogatott 2021 nyara Erdély egyik legismertebb szoftverfejlesztő vállalatának. Több vonzó állást is meghirdettek, elsősorban mobilfejlesztők számára.


Sok jó hírt tartogatott 2021 nyara a Codespring brandet működtető Softech cég számára. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy Erdély egyik legismertebb szoftverfejlesztő cégénél bővülnek a smart home systems, valamint a cloud based security projektcsapatok, és több vonzó állást is hirdetnek, elsősorban mobilfejlesztők számára. 

Akárcsak a cég alapítása óta eltelt 23 évben, az innovatív, meglévő és új technológiákat ötvöző projektekhez a Codespring csapata biztosítja majd a teljes integrált szoftverfejlesztési életciklust, a tervezéstől a tesztelésig, az IoT-, Cloud-, AI-rendszerek és DevOps módszerek segítségével.

A következő pozíciók nyitottak tapasztalt és kezdő szakemberek számára a Codespring kolozsvári, székelyudvarhelyi, illetve hamarosan nyíló marosvásárhelyi székhelyén, vagy akár távmunkában:  

A Codespringnél a kiváló csapatban látják annak a kulcsát, hogy a cég kimagaslik a kolozsvári és erdélyi szoftverfejlesztő vállalkozások közül. Szerintük a csapatok erősségének fokmérője a szakmai felkészültség és az ügyfelek elégedettsége mellett az, hogy mindenki megtalálta helyét és jól érzi magát a vállalatnál létrejött nyitott, barátságos közösségben.

A cégnél nagyra értékelik a munka és a szabadidő egyensúlyát: biztosítják a rugalmas munkaidő lehetőségét, az indokolt túlórákat megfelelően bérezik, a szabadságokat tiszteletben tartják, és megértéssel kezelik a váratlan helyzeteket. 

A Codespring magánegészségügyi biztosítással, sportelőfizetésekkel, különböző sportversenyek nevezési díjának fedezésével járul hozzá a jó közérzet megőrzéséhez. A csapat szabadidős tevékenységeit is támogatják: közös túrázást, kerékpározást, futást, hegymászást, kajakozást szerveznek, filmklubot és olvasóklubot működtetnek. A kultúra kedvelői számára koncert- és fesztiválbelépőket biztosít a cég. 

A vezetőség kiemelten támogatja a folyamatos fejlődést elősegítő tevékenységeket munkatársai és mentorált diákjai számára: átvállalja a speciális szoftverfejlesztési módszertanok és szakvizsgák díját, elmélyült és gyakorlati képzéseket biztosít, fedezi a különféle tanúsítványok megszerzését, diplomás oktatók tartanak soft skills-képzéseket és angol nyelvtanfolyamokat a cégnél. A Codespring szakkönyvtára ritkaságokat is tartalmazó gyűjteménnyel áll a tanulni, fejlődni vágyók rendelkezésére.  

A kikapcsolódás és szórakozás is fontos: projektcsapatos kiruccanásokat és céges csapatépítőket szerveznek, családcentrikus programokkal támogatják a munkatársak gyermekeit is (Istenhozott bónusz újszülötteknek, iskolakezdési csomag előkészítő osztályosoknak, karácsonyi ajándékok minden gyermeknek, évente két, többszáz fős családi rendezvény stb.).

Ha szívesen csatlakoznál ehhez a nyitott és barátságos közösséghez, válassz a meghirdetett pozíciók közül, és jelentkezz még ma a job@codespring.ro címen!

(fizetett hirdetés)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális