2021. június 18. péntekArnold, Levente
EUR = 4.9242 RON
USD = 4.1226 RON
HUF = 1.3918 RON
GDP-növekedés = -3,9% (2020)
Átlagbér = 3620 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,6%
BET = 11,657.26(0.52%)
Infláció = 2,99%
Alapkamat = 1,25%

A Twitter lehetővé tenné, hogy borravalóval jutalmazzuk a tartalomgyártókat

 utolsó frissítés: 15:34 GMT +2, 2021. május 07.

Érdekes új funkciót tesztel a Twitter. Lehetővé tennék, hogy a felhasználók közvetlenül utaljanak borravalót más felhasználóknak, akár személyeknek, akár szervezeteknek, elismerve az általuk közzétett tartalom értékét.

A funkció úgy tűnik, hogy egyszerűen csak a Tip Jar nevet kapja, és Android, valamint iOS készülékeken is elérhető lesz. A pénzküldés csupán egy gombnyomással megoldható lesz, a személy vagy a szervezett Twitter-oldalán szereplő dollár jelre kell kattintani mindössze.

A Twitter azt ígéri, hogy a Tip Jar funkció számos fizetési móddal kompatibilis lesz, de egyelőre csak a Patreont, a PayPal-t, a Venmo-t, Bandcamp-et és a Cash App alkalmazást nevezték meg.

A Twitter közleménye szerint egyelőre csak pár felhasználó kaphat borravalót, a szűk tesztcsapatban újságírók, szakértők és non-profit szervezetek vannak benne.

A Twitter vezére, Jack Dorsey már korábban bejelentette, hogy olyan új módozatok fejlesztésén dolgoznak, amelyek révén a felhasználók - legyenek akár magánszemélyek vagy szervezetek - monetizálni tudják a tartalmaikat.

A funkció tesztelése pénteken indult, és olyan felhasználók próbálhatják ki, akik a Twitter angol nyelvű alkalmazását Android vagy iOS alapú készüléken használják. (startupcafe)

Címoldali fotó: Pixabay

Twitter
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

globális