2021. október 16. szombatGál
EUR = 4.9484 RON
USD = 4.2646 RON
HUF = 1.3760 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,711.06(-0.13%)
Infláció = 5,25%
Alapkamat = 1,50%

Rangos díjat nyert a kolozsvári Softech IT-cég

 utolsó frissítés: 09:26 GMT +2, 2021. április 28.

A kolozsvári Softech nyerte Az év outsourcing projektje-díjat a 2021-es ANIS Gálán. Az ANIS, a szoftverfejlesztő cégeket tömörítő romániai országos szervezet évente kitűnteti a hazai IT-ipar legkiemelkedőbb teljesítményeit - számol be közleményben a vállalat.

A közlemény szerint a Softech többplatformos, komplex irányítási rendszer kifejlesztésével nyerte meg a díjat. A projekt infrastruktúrája nagyfokú rendelkezésre állást, nagyszámú kapcsolatkezelést, nagy teljesítményt és skálázhatóságot biztosít. Mint írják, a szoftveres megoldás különösen hasznosnak és biztonságosnak bizonyult a 2020-as járványidőszakban, mivel a felhő alapú (Cloud-based) és a saját üzemeltetésű (On-Premises) rendszerekbe is integrálta az IoT-eszközöket, érzékelőket és az ipari berendezéseket. 

"A Softech | Codespring cég nagyon büszke arra, hogy 2021-ben elnyerte az év outsourcing projektje díjat, a romániai IT-iparág kiemelkedő szakmai elismerését. A kitüntetés elsősorban a szoftverfejlesztő csapatnak szóló elismerés, valamint azt a munkamódszert tünteti ki, amivel outsourcing projektjeinket szinte naponta finomhangoljuk. Sokra becsüljük az ANIS romániai tevékenységét, és mindazt, amit a hazai szoftverfejlesztő cégekért tesz, gratulálunk munkájukhoz és kiemelkedő eredményeikhez" - nyilatkozta Szélyes Levente, a Softech alapító-vezérigazgatója.

"A teljesítményünket elismerő díj mellett továbbra is büszkeséggel tölt el, hogy erdélyi magyar szoftverfejlesztő cégünket 2020-ban a Financial Times az FT-1000 leggyorsabban fejlődő cégek rangsorában listázta a 44,1% üzleti forgalomnövekedésnek köszönhetően" – egészítette ki Szélyes Levente üzenetét.

A kolozsvári Softech szoftverfejlesztő és outsourcing cég. A globális piacon 1998 óta aktív, jelenleg több, mint 120 szoftverfejlesztőből álló csapata van, és 2020-ban 5,2 millió eurós összforgalmat bonyolított le. A vállalat szoftverfejlesztési és integrált szolgáltatásokat nyújt, különös tekintettel az IoT-, cloud-, mobilalkalmazások, gyors szoftverprototípusok, AI- és klaszteralapú DevOps rendszerek fejlesztésére. (közlemény)

informatika
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális