2021. október 16. szombatGál
EUR = 4.9484 RON
USD = 4.2646 RON
HUF = 1.3760 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,711.06(-0.13%)
Infláció = 5,25%
Alapkamat = 1,50%

Kolozsváron megnyílt Románia legnagyobb LEGO boltja

 utolsó frissítés: 23:22 GMT +2, 2019. június 07.

Új helyre, a 3-as bejárathoz költözött korábbi helyéről a kolozsvári VIVO!-ban található LEGO Certified Store. Így lett az új, 190 négyzetméteres üzlet a legnagyobb Romániai LEGO szakbolt.

„A LEGO közönsége nemcsak nagyon igényes, hanem nagyon változatos is. A pár évesektől, akik a DUPLO építményeikhez úgy ragaszkodnak, mint igazi tróféákhoz, a tizenéveseken át, akik saját LEGO sztorikat találnak ki, a felnőtt közönségig, akik már az építési technikák és a lehetséges designok határait feszegetik - sokan, sokféleképpen legóznak. Az új üzletünknek azért örülünk, mert mindenki számára tud igazi, semmivel sem összehasonlító LEGO-élményt nyújtani. Nem csak azért, mert több mint 700 termék közül lehet választani, hanem mert három játszóasztalunk is van, a dobozok tartalmát ki lehet bontani digitális szimulációval, karaktereket lehet építeni. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a gyerekek és felnőttek beléphessenek abba a kreatív világba, amit a legotthonosabbnak tekintenek” – nyilatkozta portálunknak Nagy Tibor, a romániai LEGO szakboltot működtető Brick Depot CEO-ja.

Az új bolt különleges árengedményekkel várja közönségét. Minden nem akciós, 99 lej feletti vásárlás esetén 50 lej nyitási engedmény jár. A kolozsvári VIVO! Boltot a LEGO Románia partnere, a Brick Depot Kft. működteti. A vállalatnak további 8 hasonló boltja van  Bukarestben, Brassóban, Konstancán és Ploieşti-en, valamint brickdepot.ro webáruházat is működtetik. A tegnapi kolozsvári megnyitón részt vett a LEGO romániai és bulgáriai Country Managere, Czirják István is. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing