2021. december 7. keddAmbrus
EUR = 4.9483 RON
USD = 4.3786 RON
HUF = 1.3562 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,530.22(0.66%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Bukarestben szervez gazdasági konferenciát az RMÜE

 utolsó frissítés: 10:01 GMT +2, 2019. február 08.

Mi van a profit és a kudarc mögött - ezzel a témával szervez évadnyitó gazdasági konferenciát és üzletember találkozót a Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE) február 21-22-én Bukarestben.

A Magyarország Bukaresti Nagykövetségével, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával és az RMKT Bukaresttel közösen szervezett esemény február 21-én este a résztvevők és a meghívottak tisztelerére szervezett állófogadással veszi kezdetét, melynek Magyarország Bukaresti Nagykövetsége ad helyet.

A szakmai előadásokra február 22-én reggeltől ebédig kerül sor a CARO Hotelben. Az előzetes program szerint előadást tart Diósi László (OTP Csoport), Camelia Ene (MOL Románia, vezérigazgató), Szveteleszky Zsuzsanna (vállalati belső kommunikációs szakértő, szociálpszichológus), Mester Cătălin (YMALL.ro, vezérigazgató), Antalka Ágota (BBTE, egyetemi docens), Michael Schröder (Linarson Coaching, alapító), Alex Mircea Dascălu (Founder Institute, vezérigazgató), Pál Dénes (Melinda cégcsoport, tulajdonos) és Ilonczai Tamás (Autonet Import, marketing menedzser).

A konferenciára itt lehet regisztrálni. További részleteket a konferenciáról az RMÜE weboldalán olvashattok.

Az előzetes program:

(közlemény)

RMÜE
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing