2021. június 22. keddPaulina
EUR = 4.9253 RON
USD = 4.1431 RON
HUF = 1.3906 RON
GDP-növekedés = -3,9% (2020)
Átlagbér = 3620 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,6%
BET = 11,567.68(-0.35%)
Infláció = 2,99%
Alapkamat = 1,25%

Újabb töltőállomásokkal bővült a MOL Románia hálózata

 utolsó frissítés: 15:05 GMT +2, 2018. szeptember 25.

A MOL Románia három új benzinkút megnyitását jelentette be, ezzel a hálózat töltőállomásainak száma 218-ra növekedett. Ezzel párhuzamosan a MOL Románia folytatja a Fresh Corner bevezetését a hálózatába, így most már 123 töltőállomáson található ilyen üzlet. Az újonnan megnyitott benzinkutak Buzău és Konstanca megyékben találhatók - írja a vállalat közleménye.

Buzăuban, a Spătarului utca 2. szám alatt, az Industriei utcai kereszteződésnél megnyitott új MOL töltőállomás már a második ebben a városban. A másik töltőállomás a DN2-es országúton, Buzău körgyűrűjén van, a DN2 és a DN1B utak kereszteződésénél, Mizil és Ploieşti, valamint Urziceni irányában.

A Konstanca megyei Lumina községben található kút a DN 2A jelzésű országút és a 228-as megyei út kereszteződésénél helyezkedik el, Ovidiu város közelében, a Konstanca és az A4-es autópálya felé haladó gépkocsik és teherautók számára könnyen megközelíthető helyen.

"Továbbra is folytatjuk a fenntartható üzleti növekedésre vonatkozó stratégiánkat néhány jól meghatározott irányvonal követése révén: a töltőállomások és a Fresh Corner területi terjeszkedése, partnerkapcsolataink megszilárdítása, a legjobb mobilitási megoldások biztosítása, valamint egy olyan szolgáltatás- és termékválaszték kínálata, amely igazodik ügyfeleink változatos és dinamikus szükségleteihez. A nemrég nyílt, fő közlekedési útvonalakon elhelyezett új töltőállomások mind az átutazóban lévő ügyfelek, mind a helyi és környékbeli lakosok igényeit kiszolgálja. Ugyanakkor folytatni kívánjuk a civil szférával való együttműködésünket is, azon programok hosszú távú támogatása révén, amelyeket partner-alapítványainkkal közösen fejlesztettünk ki" – mondta Ene Camelia, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A három új töltőállomás üzleteiben a legkülönfélébb enni- és innivalók széles választékát kínálják, ezenkívül MOL Dynamic prémium kenőanyagokat vagy EVOX autóápolási termékeket is vásárolhatnak az ügyfelek. (közlemény)

Mol
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing