2021. október 25. hétfõBlanka, Bianka
EUR = 4.9467 RON
USD = 4.2501 RON
HUF = 1.3601 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,812.97(0.48%)
Infláció = 5,25%
Alapkamat = 1,50%

SmartTerritory fejlesztésekre pályázik Kolozs Megye Tanácsa

 utolsó frissítés: 16:01 GMT +2, 2018. szeptember 17.

A közigazgatási eljárások egyszerűsítésére és az intézményi szolgáltatások hatékonyabbá tételére "Kolozs megye – SmartTerritory" elnevezésű pályázatot nyújt be a megyei önkormányzat a meghirdetett Adminisztratív Kapacitás Operatív Program 2014-2020 keretében.

A több mint 4 millió lej értékű pályázat informatikai fejlesztések révén elősegíti a különböző intézmények közötti együttműködést, egységes ügyfélkapu szolgáltatás létrehozását teszi lehetővé az urbanisztikai osztály számára, valamint digitalizált archívum megvalósítását is támogatja.

"Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az innovatív technológiák alkalmazására a mindennapokban és közigazgatásban is egyaránt. Minden új fejlesztés ezen a területen felhasználóbarát és egyszerű kell hogy legyen, ami megkönnyíti az ügyintézést a lakosok számára. Ennek a pályázatnak a célja a megyei közigazgatás és intézményrendszer kapacitásának fejlesztése infokommunikációs technológiák révén. Kolozs megye jelentős fejlődési potenciállal bír ezen a területen, és ha a lehetőségek tudatosan kerülnek kihasználásra, az itt élő lakosok érezhetik jobban magukat egy élhetőbb, környezetbarátabb megye szolgáltatásait élvezve" - nyilatkozta Szőcs Endre, Kolozs megyei tanácsos. (közlemény)

Kolozsvárpályázat
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális