2021. december 6. hétfõMiklós
EUR = 4.9487 RON
USD = 4.3767 RON
HUF = 1.3605 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,379.50(1.41%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Évet értékelt a Junior Business Club, és díjazták Kovászna megye legjobb fiatal vállalkozóit

 utolsó frissítés: 15:53 GMT +2, 2016. december 19.

A Junior Business Club a 2016-os évet a Kolcza vendéglőben értékelte meghívott partnerei, önkéntesei, valamint a fiatal vállalkozók körében. Karácsony Zsolt, a JBC elnöke ünnepi köszöntőjében, Váci Mihály költő szavait idézte, amelyben a felismerésre, a lelkesedésre, az álmodozásra, a célra és annak útjára, a csapatra, a jó szándékra, az érzelemre, a reményre, valamint a szabadságra tért ki.

"A 2016 egy mozgalmas év volt, hiszen idén is már negyedik éve, havonta szervezésre került a Business Café programsorozat, amely egy olyan szakmai rendezvény, ahol felszabadult légkörben találkozik az ifjúság a gazdasági szférával és annak képviselőivel. Az Üzleti Tervek Versenye, a Workshop tábor, valamint a borkóstolóval egybekötött kapcsolatépítő estek mind olyan hagyományosnak számító rendezvények, amelyeknek szakmai színvonala évről-évre emelkedik. Ez idén is észrevehető volt, mind a szervezésben, mind a meghívottak és a programok összeállításában" - mondta Karácsony Zsolt. 


Karácsony elmondta, az év során az egyesület számos hasznos információval látta el tagjait és az érdeklődő fiatalokat, az aktuális gazdasági helyzetekről, trendekről, üzleti és finanszírozási lehetőségekről. Az egyesület tagjai kedvezményesen számos gazdasági eseményen és képzésen vettek részt, amelyeket elsősorban a szoros partnerkapcsolatoknak köszönhetjük.

"Nagy örömömre szolgál, hogy visszatértünk az online jelenléttel is, mivelhogy a szerkesztésben lévő új weboldalunk hasznos információkkal várja az érdeklődőket. A jövőévet tekintve, rengeteg finanszírozási lehetőséggel találkozhatnak majd a fiatalok, ezért fontos időben felkészülni egy üzleti terv megírásával, az üzleti ötlet alapos kidolgozásával. A JBC természetesen nyitott mindenki számára és partnereink segítségével próbáljuk mindenki számára a legjobb megoldásokat nyújtani" - összegezte a JBC vezetője.

Az ünnepségen a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a JBC partnerségében, negyedik alkalommal díjazta azokat a Kovászna megyei fiatal vállalkozókat, akik 2015-ben példaértékű gazdasági eredményeket értek el vállalkozásuk vezetésével. A díj átadására,  az egyesület a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, Edler András-Györgyöt kérte fel.

A Kovászna Megyei Fiatal Vállalkozói díjak tulajdonosai:

Az év fiatal vállalkozója: Diószegi Tibor (Panprod Kft.)
II. helyezés: Kiss-Bartha Annamária (Solfarm Kft.)
III. Helyezés: Csiszár-Péter Anikó (Elitagro Kft.) 


A Piroska Gyula Tréning Románia felajánlásával az első helyezett egy 2 300 lej értékű vezetői képzésben részesül, amely abban segít, hogy a nyertes még hatékonyabban megszervezze a cégét és még jobb eredményeket érjen el. A YEAT vállalkozói szervezet egy különleges gyertyatartóval jutalmazta a díjast.

A sikeres év, a rendezvények száma és minősége elsősorban az önkénteseknek, a támogatóknak, partnereknek, valamint médiapartnereknek köszönhető. Az est folyamán köszönő okleveleket és diplomákat kaptak az önkéntesek és a jelenlévő partnerek. A rendezvény megszervezésében az egyesület köszönetet mondott a Kolcza vendéglőnek, a Lucifer Kft-nek. és Diószegi Kft-nek, továbbá Kátai Jocó fotósnak.

A JBC közleményében azt ígéri, hogy a 7 évvel ezelőtt megkezdett munkát folytatják, és a jövőben újabb lendülettel építik tovább a gazdaságot. 

(közlemény)

JBC
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing