2020. október 25. vasárnapBlanka, Bianka
EUR = 4.8744 RON
USD = 4.1145 RON
HUF = 1.3394 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,4%
BET = 8,795.07(0.44%)
Infláció = 2,45%
Alapkamat = 1,50%

A magyarországi sörfesztiválokon is jól fogadják az Igazi Csíki Sört

 utolsó frissítés: 21:09 GMT +2, 2015. június 16.

Javában zajlanak a magyarországi sörfesztiválok, amelyeken termékeivel az Igazi Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni manufaktúra is képviselteti magát, nem kevés sikerrel. Azt követően, hogy a Budapesten megszervezett Főzdefeszten az egy sörre eső fogyasztás szerint az Igazi Csíki Sör volt a leginkább fogyasztott ital, a hétvégén a Budai várban megszervezett V. Sörfesztiválon a fesztiválozók véleménye szerint a Csíki Sör volt a rendezvény legkedveltebb söre, így a Csíki Sör Manufaktúra terméke nyerte az esemény nagydíját.

Az V. Sörfesztivált követően Lénárd András, a szentsimoni főzde többségi tulajdonosa elmondta, a magyarországi fogyasztók jó szívvel, kedvesen fogadták a terméket.    

A hétvégén a Budai várban tartott esemény Magyarország legnagyobb sörfesztiválja, ahol több mint kétszáz különböző sört lehetett kóstolni, amit 130-nál is több étel-különlegesség egészített ki - mondta el a fesztivál tulajdonosa, Kurucz Gergely. A fesztivál idei meghívott országa Belgium volt, így a belga sörök széles palettája volt kóstolható.

"Már tavaly elkezdődött az egyeztetés a Csíki Sörről, nagyon vártuk. Örülünk, hogy itt vannak, mert színesíti a sörkínálatot. Keresik az emberek, mert mindenki számára újdonság. A sör nagyon-nagyon finom, a szűrt és szűretlen változat egyaránt. Ahogy látom az embereken, tényleg szeretik és igazából nem a neve, hanem maga a sör minősége fogja eladni a továbbiakban" - nyilatkozta Kurucz.

"Minden sörfesztiválon találhatóak kisebb, nagyobb, közepes gyárak sörei. Igazából a különbség az, hogy sokkal személyre szólóbb a kézműves sör. Keveset gyártanak belőle, gyorsan megromlik, csak pár vendéglátó egység kaphat belőle, vagy általában csak egy kis régiónak szól. A mi célunk az a fesztiválon, hogy minél szélesebb réteg meg tudja kóstolni ezeket a söröket, az ország minden tájáról” - nyilatkozta Kurucz Gergely. (közlemény)

sör
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing