2021. október 28. csütörtökSimon, Szimonetta
EUR = 4.9486 RON
USD = 4.2693 RON
HUF = 1.3549 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,748.97(0.11%)
Infláció = 5,25%
Alapkamat = 1,50%

Ügyvezetőt keres az RMÜE

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület működésének tizedik esztendejében az elért sikereket elismerve, de a megújulás igényével új stratégiai irányok és elképzelések megvalósításáról határozott. Ezek végrehajtása érdekében az egyesület igazgatósága nyílt pályázatot ír ki az ügyvezetői tisztség betöltésére.

Az ügyvezető feladata az RMÜE célkitűzéseinek megvalósítása szoros együttműködésben a tagsággal és az igazgatósággal, kulcsszerepet játszik az egyesület arculatának alakításában, kommunikációjában, megjelenítésében, rendezvényeinek megszervezéseiben, kapcsolatai ápolásában, romániai és magyarországi szervezetekkel való kapcsolattartásban, a tagság számára nyújtott szolgáltatások fejlesztésében és lebonyolításában, valamint felelős az egyesület gazdálkodásáért és adminisztrációjáért.


A pozíció betöltésére pályázók egy legalább öt, legfeljebb tizenöt oldalas, magyar nyelvű pályázatban kell összefoglalják programjukat, aminek összeállításához segítséget nyújthat az egyesület honlapján található információ, valamint az igazgatósági tagokkal való e-mailes vagy telefonos kommunikáció. 


További részletek a pályázatról itt. (közlemény) 

RMÜEkonferenciapályázat
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális