2021. december 6. hétfõMiklós
EUR = 4.9487 RON
USD = 4.3767 RON
HUF = 1.3605 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,379.50(1.41%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Második alkalommal is megszervezik az Üzleti Tervek Versenyét Sepsiszentgyörgyön

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

A Junior Business Club november 23-án, a sepsiszentgyörgyi B.B.T.E. Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karával partnerségben második alkalommal szervezi meg az Üzleti Tervek Versenyét.

A szervezők elmondása szerint a verseny célja az, hogy a fiatalok megtanuljanak üzleti tervet készíteni. Az üzleti terv megírása a fiatalokat olyan gyakorlati kérdések megoldására vezeti rá, amelyek később, a vállalkozásuk vezetése során vagy projektek koordinálásánál hasznosak lehetnek számukra.

Az ötletgazdák idén kétfajta útmutatóval készültek a versenyzőknek. A résztvevők egy alapszintű és egy emelt szintű terv bemutatásával készülhetnek. Az alapszintű terv az iskolásokat (XI-XII osztályos diákok), míg az emelt szintű üzleti terv az egyetemistákat és fiatal végzősöket célozza meg.

A versenyzők üzleti terveit változatos összetételű bizottság értékeli. Lesz köztük közgazdász, egyetemi professzor, befektető, vállalkozó. A verseny nyertesei, akárcsak a tavaly is, értékes díjakban részesülnek. A versennyel kapcsolatos információk (üzleti terv minta, jelentkezési feltétel, stb.) megtalálhatóak a www.utv.juniorbusinessclub.ro weboldalon. A versenyzők legkésőbb november 9-ig jelentkezhetnek, a tervek leadási határideje november 16. (hírszerk.)

JBCverseny
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális