2022. január 21. péntekÁgnes
EUR = 4.9449 RON
USD = 4.3614 RON
HUF = 1.3843 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,838.37(-2.27%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

Új helyszínen várja látogatóit a marosvásárhelyi Natürlich bútoráruház 

Fizetett hirdetés utolsó frissítés: 12:26 GMT +2, 2021. augusztus 20.

A Natürlich bútoráruház továbbra is több ezer bútorral és dísztárggyal várja vásárlóit. (X)


A népszerű Natürlich márka hazai gyártású, német minőségű bútorokat és lakberendezési tárgyakat kínál minden otthonát csinosító ügyfelének. 2021. augusztus 20-ától a marosvásáhelyi áruház új helyszínre, a Predeal utca 88. szám alatti Tudor Centerbe (a JYSK mellé) költözik, ahol továbbra is több ezer bútorral és dísztárggyal várja vásárlóit.

"Hiszünk a megoldásokban, és ezt a tényt névválasztásunk is megerősíti. A Natürlich esetünkben annyit tesz, hogy igyekszünk minden ügyfélkérésnek eleget tenni. Roppant fontos számunkra az otthon fogalma, ezért törődünk annyira vásárlóink igényeivel, és hoztuk létre a népes Natürlich családot. Boltjainkban stílusosan berendezett kiállítótér lakberendezési inspirációs forrás is egyben" - meséli lelkesen Bereczki Zsolt cégigazgató.

A már jól ismert hazai, de magas minőségű, nappali, étkező, hálószoba bútorokat, konyhabútorokat a megnyitó alkalmával 12%-os kedvezménnyel, míg a dekorációkat 25%-os kedvezvénnyel lehet megvásárolni. Az akció augusztus 29-ig tart.

A Natürlich márkanév a vállalkozás küldetésének lényegét tömöríti magában, azt az előrevivő, problémamegoldó gondolkodást, amely szerint nincs olyan, hogy "nem", csak a "mindenre és mindenkinek van megoldásunk" típusú hozzáállás létezik. A Natürlich bútorok koncepcióját a minőség, a stílus, a változatosság és jó ízlés jellemzi. Számos bútort és lakberendezési tárgyat felvonultat, így a hálószobától a konyháig, a nappalin és az ebédlőn át a gyerekszobáig, irodáig, tapétákig és dekorelemekig, náluk mindenki megtalálja a saját ízléséhez passzoló tárgyat.

A szászrégeni székhelyű gyártó a Romániában működő három gyárában több mint 360 alkalmazottat foglalkoztat.

A cég 2010 óta saját gyártású bútorait is értékesíti a hazai piacon, de Európában gyártott, különleges és innovatív bútorokat és megoldásokat is kínál áruházaiban. Jelenleg Gyulafehérváron, Besztercén, Brăilán, Brassóban, Kolozsváron, Nagyváradon, Pitești-en, Nagyszebenben, Marosvásárhelyen, Temesváron, Medgyesen és Nagybányán találunk Natürlich üzleteket, de online, a www.naturlich.ro webáruházban is mindent megrendelhetünk.

A román tőkéjű Natürlich 13 áruházzal, 15 raktárhelyiséggel, 40 000-nél is több termékkel és sok elégedett ügyféllel büszkélkedik országszerte. Ezenkívül saját, Romániában gyártott, és a nemzetközi szabványoknak megfelelő bútorokat is exportál.

"Termelésünk több mint 70%-át külföldön értékesítjük, leginkább a Benelux államokban és Németországban" - teszi hozzá Bereczki Zsolt.

Az ügyfelek új igényeire válaszolva, ünnepélyes keretek közt megnyílt az új Natürlich áruház Marosvásárhelyen, a Predeal utca 88. szám alatt, a JYSK üzlet szomszédságában. Új kollekciókkal, minden ízlésnek megfelelő bútorokkal és dekorációkkal, rengeteg ötlettel és inspirációval, valamint kihagyhatatlan meglepetéssel várnak minden kedves vásárlót.

 

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing