2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
EUR = 4.8741 RON
USD = 4.0207 RON
HUF = 1.3648 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,214.06(-0.28%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

11 rosszul elsült reklámelhelyezés

Sz.Cs.E. utolsó frissítés: 14:18 GMT +2, 2015. június 01.

Az iPad esete a maláj repülőgéppel, darabokban küldött holttest és futárszolgáltatás. Ilyen, ha rosszkor, rossz helyen jelenik meg egy reklám az online médiában.


A marketingeseknek keserű perceket okoznak, az internet népe viszont nagyszerűen szórakozik rajtuk. Ezek az enyhén szólva is rosszul sikerült reklámelhelyezések, amikről egyszer már írtunk itt.

Múlt héten a Malaysian Airlines MH370-as járatának az óceánba való süllyedéséről szóló cikk és az iPad Air víz alatti használatát ábrázoló reklám volt egy kevésbe szerencsés párosítás, ami remek alkalmat adott a Business Insidernek arra, hogy összeállítást közöljön a közelmúlt legjobbjaiból. Ezekből szemlézünk az alábbi galériában, de pár Indexes találatot is közlünk.

reklám
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)