2021. december 7. keddAmbrus
EUR = 4.9485 RON
USD = 4.3946 RON
HUF = 1.3527 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,519.27(0.57%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Programajánló közgazdászoknak, vállalkozóknak, befektetőknek

Fizetett hirdetés utolsó frissítés: 15:50 GMT +2, 2019. szeptember 03.

Hallottál már a Közgazdász BorKlubról vagy a BizniszVitaminról? Tudtad, hogy havi rendszerességgel jöhetsz az RMKT Kolozsvár által szervezett rendezvényekre?


Az RMKT Kolozsvár két, havi rendszerességgel megszervezett rendezvénye a Közgazdász BorKlub és a BizniszVitamin. Két népszerű rendezvény, hasonló érdeklődésű embereknek. De mit is kell róluk tudni?

Biznisz Vitamin

Ezzel a rendezvénnyel elsősorban a vállalkozókat, befektetőket, vagy ezen tevékenységek iránt érdeklődő személyeket szeretnénk megszólítani. Minden hónap második szerdáján rendezzük meg.
Szakmai előadásainkra, amelyek elsősorban gyakorlati, azonnal használható tudást adnak át, olyan helyi KKV tulajdonosokat, vezetőket hívunk meg, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek az aktuális témában. A rendezvény sikeressége nagymértékben a bevonzott
résztvevőktől is függ, mi pedig az átadott tudásanyag, a szakmai anyagok színvonalával igyekszünk biztosítani a minőséget. Az előadás végén feltett kérdések és válaszok további gyakorlati szempontokból is megvilágítják az adott témát. A kellemes hangulatot a rendezvényt indító gasztroelőadás biztosítja, illetve az is fontos számunkra, hogy a résztvevők megismerjék egymást, így networking szünetet is beiktatunk a programba.

Többéves szervezési tapasztalatunk alapján célcsoportunknak a kora reggeli kezdés az ideális (7:20), ami önmagában is egy szűrőt jelent résztvevői szempontból - csak azok jönnek, akik valóban érdekeltek az önfejlesztésben, és akiknek fontos a folyamatos gyakorlati tudásuk bővítése. A rendezvény legkésőbb 9:00-kor véget ér, hogy ettől az időponttól mindenki egy pozitív lökettel, új ötletekkel, tervekkel kezdhesse munkanapját.

A BizniszVitamin programja a következőképpen néz ki:

7:20 – 7:30 – Érkezés, networking
7:30 – 7:50 – Gasztroelőadás
7:50 – 8:30 – Szakmai előadás
8:30 – 8:40 – Kérdések + Válaszok
8:45 – 9:00 – Programzárás


Mivel a vállalatok számára az egyik legnagyobb adatvédelmi - és egyben GDPR-bírság kockázatot a honlapjuk jelenti, a szeptember 11-i BizniszVitamin előadója Székely Barnabás, egy gyakorlatias, automatizált megoldást fog bemutatni, amellyel egy átlagos honlapot meg tudunk feleltetni a GDPR előírásainak, anélkül, hogy a vállalatnak ez hetekbe és aránytalanul sok erőforrásba kerülne.

Közgazdász BorKlub

Második előadássorozatunk az előbbinél kicsit tágabb célcsoportnak szól. A Közgazdász BorKlub minden olyan gazdasági érdeklődésű személyt vár, aki kíváncsi különböző általános és makrogazdasági témákra, szereti a jó borokat és a jó társaságot.
Minden hónap utolsó csütörtökén, havi rendszerességgel megszervezett rendezvényünkre szakterületükön elismert előadókat hívunk meg, akiket egy 40-50 perces, aktuális gazdasági témájú előadás megtartására kérünk fel.
A szakmai előadást egy networking szünet követi, ezután pedig egy 6–7 tételes borkóstoló következik, a legtöbb esetben maga a borokat készítő borász bemutatásában, ami tovább oldja a hangulatot. Ilyés Sándor, a Borsarock tulajdonosa az elmúlt évadban kitűnő borászokat és borokat hozott, ez nem lesz másként a következő évadban sem. A borok
megkóstolása mellett megismerhetjük az adott bor történetét, a vidéket, ahonnan származik.

Jó tudni:

- Ha RMKT tag vagy, hamarabb kapsz meghívót, és árengedményben is részesülsz mindkét rendezvényünk esetén. Így biztos, hogy időben értesülsz minden érdekes rendezvényünkről!
- Nincs más feladatod, mint figyelni, érdeklődni, viszont ha valami elkerülte a figyelmedet, ne szomorkodj - minden előadásunkról írásos cikk és videó is készül!

rmktKolozsvár
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális