2021. december 7. keddAmbrus
EUR = 4.9485 RON
USD = 4.3946 RON
HUF = 1.3527 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,519.27(0.57%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Netflix és videojátékok? Jövőtől már ez is lehetséges

 utolsó frissítés: 13:09 GMT +2, 2021. július 16.

Az óriás streaming-szolgáltató nagy újdonsággal készül, a Bloomberg értesülése szerint 2022-től már videojátékok is elérhetőek lesznek a filmek és TV-sorozatok mellett.

Egy céghez közeli informátor arról számolt be a sajtónak, hogy a játékok nem fogják növelni a Netflix előfizetések díját, a bővítést inkább úgy kell értelmezni, mint amit már korábban alkalmaztak a dokumentumfilm, illetve stand-up műsorok bevezetésével.

A Bloomberg szerint a Netflixnek folyamatosan bővítenie kell a kínálatait, főleg a telített piacokon, mint amilyen az Amerikai Egyesült Államok. Bár messze a legnagyobb streaming-szolgáltató a piacon, a legújabb negyedévi jelentések szerint a vártnál kevesebb előfizetőjük volt, így kénytelenek előterjeszteni új innovációkat és programokat.

A videójátékok piacán való jelenléti hajlandóságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy nemrég felvették Mike Verdut, majd rögtön ki is nevezték a játékfejlesztési részleg élére. Verdu a videojátékipar egyik nagyágyúja, aki többek között az Electronic Artsnál olyan mobiljátékokért felelt, mint a SimCity, vagy a Plants vs Zombies. (Bloomberg)

Netflix
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

globális