2021. december 3. péntekFerenc, Olívia
EUR = 4.9487 RON
USD = 4.3767 RON
HUF = 1.3605 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,379.50(1.41%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Új alkalmazást mutatott be az OTP Bank Románia

 utolsó frissítés: 18:27 GMT +2, 2021. március 08.

Az OTP Bank tovább bővíti digitális szolgáltatásainak palettáját, és bemutatja az OTP POSibil alkalmazást, amellyel az ügyfelek elfogadhatják a bankkártyás fizetéseket a POS-szé alakított mobiltelefonjukkal.

Az OTP Bank a helyi vállalkozásokat támogatja az OTP POSibil alkalmazással, hiszen olyan megoldást kínál számukra, amelynek segítségével egy klasszikus POS-terminál és a vele járó karbantartási díjak, valamint egyéb fogyótermékek nélkül fogadhatják el a bankkártyás fizetéseket. Az alkalmazás Android eszközökön, mobiltelefonokon vagy táblagépeken működik, és ideális lehet futárszolgálatoknak, szállítást végző, valamint személytaxi-szolgáltatásokat nyújtó cégek részére, illetve bármilyen olyan vállalkozás számára, amelynél fontos szempont a mobilitás.

Az OTP POSibil alkalmazás a SoftPOS-nek nevezett technológián alapszik, mozgatható, gyors és rugalmas megoldás a fizetések elfogadására az érintésmentes Mastercard és Visa bankkártyák esetében, valamint az NFC-képes egyéb, alternatív fizetési eszközök használatakor.

„Alig telt el pár nap, amióta bejelentettük az OTP Bank fiókhálózatának a bővítését a temesvári regionális központtal, és máris egy további újdonsággal lepjük meg az ügyfeleinket: létrehoztuk az OTP POSibil alkalmazást. Egy olyan innovatív appot, amely ideális választás lehet azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek fontos a mobilitás, mivel az alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan fogadhatják el a bankkártyás fizetéseket mobiltelefonnal. Az OTP Bank növekedési stratégiájában a bankfiókhálózat fejlesztése mellett az olyan modern és online megoldásokra is hangsúlyt fektetünk, amelyek a folyamatosan változó vásárlási szokásoknak is megfelelnek. A portfóliónkban megfigyelhető a digitális tranzakciók arányának az emelkedése, amelyet alátámaszt a digitális szolgáltatásokba vetett bizalom növekedése, és a digitális csatornák tökéletesítése is” - nyilatkozta Roxana Hidan, az OTP Bank Románia vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője.

Az OTP Bank portfóliójában a digitális fizetések és tranzakciók aránya 93%-os a magánszemélyek, illetve 97%-os a vállalatok esetében.

Az új alkalmazás illeszkedik az OTP Bank digitális fejlesztéseken alapuló stratégiájába: a hazai piacon 2020-ban a mobiltelefonos fizetést lehetővé tevő OTPay (Android) és Apple Pay Wallet (iOS) alkalmazás kifejlesztésével, majd az év végén az internetbank szolgáltatásokat nyújtó OTPdirekt honlapot és SmartBank alkalmazást is frissítette.

Az OTP POSibil alkalmazás az OTPay alkalmazáshoz hasonló módon telepíthető a mobiltelefonra, majd az e-mailben és sms-ben kapott adatokkal jelentkezhet be, miután aláírta az erre vonatkozó szerződést az OTP Bankban.

A tranzakciók az alkalmazásban követhetők, és a POS-terminálok esetében is használt titkosítási technológiák teszik biztonságossá. A bevétel a fizetés időpontjától számított második munkanapon a felhasználó számlájára kerül. (közlemény)

OTP
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

pénzpiac