2021. január 27. szerdaAngelika
EUR = 4.8745 RON
USD = 4.0189 RON
HUF = 1.3547 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,322.04(-0.18%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Kiderült, hogy a román sztárok is kedvelik a székely ínyencségeket

 utolsó frissítés: 19:00 GMT +2, 2020. október 28.

Véletlenszerűen (vagy talán mégsem?) bukkantunk rá Facebookon arra a fotóra, amelyen a hamarosan induló Românii au talent című tehetségkutató műsor forgatásakor a zsűri és a műsorvezetők épp ebédszünetet tartanak. A kép főleg azért érdekes, mert a fővárosban működő János Bácsi élelmiszerbolt termékeit falatozzák, és talán nyomnak neki egy kis reklámot. Ezt a hatást erősíti, hogy láthatóan nagyon jóízűen falatoznak, erre még csak Smiley hatalmas like-ja tesz rá még egy lapáttal. A kép tanúsága szerint egyedül Andra az, akit nem hatott meg annyira a gusztusos hidegtál, ezért csak a fotó kedvéért mosolygott egyet.

Pauza de masă! #prietenidragi #filmari V-am pupat! #sezonulunusiunu Băcănia János Bácsi #staredebine

Közzétette: Pavel Bartos – 2020. október 25., vasárnap

Balról jobbra: Florin CălinescuPavel Bartoș, Smiley, Andra és Andi Moisescu.

A János Bácsi élelmiszerbolt Bukarest első székely termékeket árusító élelmiszerboltja, amelyet 2016-ban nyitottak meg, akkor a Pénzcsinálók felkereste az alapítókat, akik elmondták: „meglepődnénk, hogy a bukarestiek mennyire ismerik és szeretik a székely termékeket”.

A fotót Pavel Bartoș színművész osztotta meg vasárnap a Facebook-oldalán. (hírszerk.)

Bukarestszékely terméktelevízió
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)