2021. február 25. csütörtökGéza
EUR = 4.8725 RON
USD = 3.9845 RON
HUF = 1.3531 RON
GDP-növekedés = -3,9% (2020)
Átlagbér = 3620 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,279.82(0.89%)
Infláció = 2,99%
Alapkamat = 1,25%

Hatodik éve folyamatosan döntőben a BBTE hallgatói a legrangosabb magyar menedzsment versenyen

 utolsó frissítés: 17:11 GMT +2, 2020. október 02.

A XXI. Országos Esettanulmány Versenyt (OEV) 2020. szeptember 26–28. között szervezte meg a Budapesti Corvinus Egyetem és az EVK Szakkollégium, amely a Kárpát-medence legrangosabb magyar nyelvű versenyének számít menedzsment szakirány szempontjából.

Idén is kétfordulós rendszerben szerint zajlott a nemzetközi esemény. Az online előfordulót követően a 96 jelentkező közül mindössze 12 csapat jutott tovább a budapesti döntőre, közöttük volt a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő Synergy Consulting csapat (Fábián István – Vállalkozásmenedzsment mesteri II. év, Izsák Réka – Pénzügy és bank alapképzés II. év, Jakó Zsolt – Menedzsment alapképzés III. év, Vojkuj Csongor – Vállalati Pénzügyi Menedzsment I. év), valamint az Amazon(u)s csapat (Farkas-Hegyi Beátrix – Menedzsment alapképzés II. év, Kozma Nóra – Menedzsment alapképzés III. év, Nagy Miriám – Menedzsment alapképzés III. év, Tiboldi Dorka – Gazdasági informatika alapképzés II. év). A csapatok a járványhelyzet miatt a budapesti döntőbe online kapcsolódtak be.

Az esettanulmányt a MOL-Csoport szolgáltatta, a résztvevő csapatoknak másfél nap állt rendelkezésükre, hogy kidolgozzák stratégiájukat, amelyet gyakorló szakemberekből álló zsűri előtt prezentálhattak. A verseny döntőjébe 4 csapat jutott be, köztük voltak a Synergy Consulting csapat is, akik végül a 4. helyen végeztek. (közlemény, hírszerk.)

BBTE
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális