2021. január 27. szerdaAngelika
EUR = 4.8745 RON
USD = 4.0189 RON
HUF = 1.3547 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,358.03(0.16%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Genf pénzzel csalogatja a turistákat

 utolsó frissítés: 14:31 GMT +2, 2020. augusztus 24.

Genf önkormányzata sajátos módszert talált ki arra, hogy talpra állítsa a város idegenforgalmát és visszacsaloggassa a turistákat - írja az Independent. A svájci város vezetősége úgy döntött, hogy 100 svájci frank (nagyjából 93 euró) értékű "zsebpénzt" adnak azoknak a vendégeknek, akik legalább 2 éjszakát eltöltenek a programban résztvevő genfi szállodák valamelyikében.

A turisták nem készpénzt, hanem egy levásárolható kártyát kapnak a tervek szerint, amellyel hotelekben, bárokban, éttermekben vagy múzeumokban lehet fizetni. A programban nem csak genfi, hanem a város környékén található vállalatok és intézmények is részt vesznek.

A tervek szerint a kampány 2020. december 31-ig szól, de még mielőtt gyorsan csomagolni kezdenétek, azt is vegyétek számításba, hogy a Genfi-tó partján elterülő város az egyik legdrágább, nem csak Európában, hanem az egész világon is. (independent)

Svájcturizmus
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)