2021. december 6. hétfõMiklós
EUR = 4.9487 RON
USD = 4.3767 RON
HUF = 1.3605 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,379.50(1.41%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Restart: online konferenciát szerveznek erdélyi kis- és középvállalkozásoknak

 utolsó frissítés: 09:39 GMT +2, 2020. május 21.

Neves előadók bevonásával ingyenes online konferenciasorozatot szerveznek a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került erdélyi kis- és középvállalkozások megsegítésére. Az ötnapos konferenciasorozat május 25-én rajtol, a részvétel ingyenes.

"A jelenlegi helyzet gazdasági szempontból is megvisel mindenkit. Ezt az időszakot a nagyobb, jelentős tartalékkal rendelkező cégek viszonylag könnyen átvészelik, de a kisebbek komoly kihívás előtt állnak" - magyarázzák a szervezők a szerkesztőségünknek küldött közleményben, hogy miért törekednek arra, hogy szakmai támogatást nyújtsanak a vállalkozásoknak.

A Restart konferencia ötletgazdája Farkas Levente (Marketingiskola.ro alapító) több mint 35 előadót kért fel, hogy naprakész és teljes információt adjanak a KKV-vezetőknek a jelenlegi helyzetről és a belőle való kilábalás lehetőségeiről. A konferencia célja a közlemény szerint, hogy teljes megértést adjon a vállalkozóknak a konkrét teendők, a nagykép, a globális trendek, az állami szféra lehetőségei és korlátai kapcsán.

Az előadók részletes listája, valamint az ingyenes regisztrációs lehetőség a www.nagyrestart.ro weboldalon érhető el. (közlemény)

válságkoronavírus
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing