2020. július 14. keddÖrs, Stella
EUR = 4.8430 RON
USD = 4.2615 RON
HUF = 1.3631 RON
GDP-növekedés = 2,4%
Átlagbér = 3189 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 8,466.65(-0.05%)
Infláció = 2,68%
Alapkamat = 2,00%

Karácsony előtt a Kreatív Kolozsvár is pörög: műhellyel, reggelivel, kötetlen találkozóval várnak

 utolsó frissítés: 20:07 GMT +2, 2019. november 15.

A Kreatív Kolozsvár közleménye a soron következő programjaikról:

Karácsony előtt a Kreatív Kolozsvár is pörög: a következő hetekben továbbra is a vállalkozói készségek, ismeretek fejlesztését célozza számos rendezvényen a PONT Csoport által működtetett Kreatív Kolozsvár program. Novemberi műhelyünkön pénzügyi tervezéssel kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak a fiatal vállalkozók, Kreatív Kolozsvár Reggelünkön a tulajdonos és a vezető szétválasztásának miértjei és hogyanjai kerülnek terítékre a kávé mellett. Kolozsvári cégekkel veszünk részt a budapesti Startupok Éjszakáján, decemberben pedig a CRITBIZ vállalkozói program konferenciájára és egy karácsonyi találkozóra várunk mindenkit szeretettel.

A Kreatív Kolozsvár vállalkozási készségfejlesztő workshopjainak sorában a következőre, november 22. és 24. között azokat a vállalkozókat várjuk, akiknek már működő vállalkozásuk van. A műhely témája a pénzügyi tervezés, a forrásbevonások fő kérdései. A képzés ingyenes, regisztrálni 2019. november 18., hétfő 13:00 óráig lehet itt.

A Kreatív Kolozsvár Reggelek sorozatban Hűvös Ágnes, a Karson Consulting vezetője tart előadást Tulajdonos vagy vezető a vállalkozásban - miért és hogyan válaszd szét tisztán a kettőt? címmel november 26-án 9 órától. A reggeli eseményen finom kávé és harapnivaló mellett beszélgetünk arról is, hogy mikor válik vagyonná a vállalkozás a tulajdonosa számára.

November 28-án Budapesten ötödjére szervezik meg a Startupok Éjszakája című rendezvényt, amelyen lehetőség nyílik a frissen indult vállalkozásoknak arra, hogy a nemzetközi startup ökoszisztéma szereplőinek bemutatkozhassanak, megismerkedhessenek más startupperekkel, vállalkozásokkal. Az idei kiadásra összesen száz startupot és néhány tucat magyarországi és nemzetközi partnert várnak. A Kreatív Kolozsvár program kolozsvári cégekkel vesz részt az eseményen.

Decemberben a CRITBIZ vállalkozói program konferenciáját szervezzük meg, amelyen a vállalkozással kapcsolatos előadások mellett a program keretében idén megalakult startupokkal is megismerkedhet a nagyközönség. A program 48 induló vállalkozás számára biztosított 40 ezer euróig terjedő vissza nem térítendő támogatást az északnyugati régió 6 megyéjében, valamint vállalkozói képzést összesen 400 személy számára.

Karácsony előtt még egy kötetlen találkozóra várjuk a Kreatív Kolozsvár program résztvevőit, támogatóit, barátait. A decemberi eseményekről több információval hamarosan jelentkezünk.

A novemberi műhely és Kreatív Kolozsvár Reggeli részletesebb ismertetőjét alább találják.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az eseményeinkre!


Hogyan lesz pénz a vállalkozásból? Emelt szintű vállalkozói workshop

A forrásbevonás stratégiai szintű kérdéseire kaphatnak választ a Kreatív Kolozsvár emelt szintű workshopjára jelentkezők. Olyan fiatal vállalkozók jelentkezését várjuk, akiknek már működő vállalkozásuk van, ez bevételt termel és a növekedés, skálázás a következő megcélzott lépés.

A november 22. És 24. között zajló műhelyen a trénerek segítségével olyan témákkal foglalkoznak a résztvevők mint mikor, honnan és milyen célra érdemes pénzt bevonni a vállalkozásba, illetve a különböző finanszírozási formák előnyei és hátrányai.
A workshop trénerei Hűvös Ágnes (Karson Consulting senior partner) és Orosz Adrián (Karson Consulting managing partner).

A képzés ingyenes, regisztrálni 2019. november 18., hétfő 13:00 óráig lehet. 19-én, kedden este minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk. Itt lehet regisztrálni a képzésre. A Facebook-esemény itt található.

Kreatív Kolozsvár Reggelek: Hűvös Ágnes

Tulajdonos vagy vezető a vállalkozásban - miért és hogyan válaszd szét tisztán a kettőt? Hűvös Ágnes, a Karson Consulting vezetőjének előadására, illetve közös beszélgetésre várunk szeretettel rendhagyó Kreatív Kolozsvár Reggelünkön. A vezető és tulajdonosi szerep szétválasztása mellett arról is szó lesz, hogy mikor válik vagyonná a vállalkozás a tulajdonosa számára. A reggelit Szörcsey Ágnes és az Íz Studio hozza.
A részvételi szándékot kérjük, jelezzék a Facebook-eseményen keresztül történő helyfoglalással (Reserve a Spot/Helyfoglalás gombbal).

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális