2020. február 27. csütörtökÁkos, Bátor
EUR = 4.8074 RON
USD = 4.4186 RON
HUF = 1.4171 RON
GDP-növekedés = 4,1%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,8%
BET = 9,704.82(-0.76%)
Infláció = 3,6%
Alapkamat = 2,50%

Egy évig csinálták az utat a Magyarlónától Fehér megyéig terjedő szakaszon, de a trehány munka miatt most már javítani fogják

 utolsó frissítés: 15:51 GMT +2, 2019. augusztus 31.

Az elfogadhatatlan minőségű munkálatok és a határidők be nem tartásáért szerződésszegés okán, idén nyáron, a Kolozs Megyei Tanács felbontotta a KIAT céggel való együttműködést - tudatják egy közleményben. 

A felújítási munkálatok tavaly kezdődtek el a 107M jelzésű Magyarlóna-Magyarfenes-Tordaszentlászló-Kisbánya-Borrév-Fehér megye határa útszakaszon, amely 42 kilométernyi korszerűsítést jelent.

Az útszakasz ebben az állapotában szinte használhatatlan, így Vákár István, a Megyei Tanács alelnöke a Dacia Asphalt céggel írt alá szerződést. A következő időszakban karbantartási munkálatok zajlanak az úton, annak érdekében hogy a jelenlegi viszonyokat kijavítsák, addig amíg a végleges és teljes feljavítás megtörténik.

„Jelenleg az Dacia Asphalt céggel írtunk alá megegyezést, hogy a jogi probléma megoldásáig karbantartási munkálatokat végezzenek. Lehetőségeink korlátozottak, de nem várhatjuk meg a tél beálltát, lépnünk kellett és legalább a legsürgetőbb kátyúzási munkálatokat elvégezni” – mutatott rá a Kolozs Megyei Tanács alelnöke.

(Közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális