2020. január 27. hétfõAngelika
EUR = 4.7790 RON
USD = 4.3101 RON
HUF = 1.4187 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,8%
BET = 10,219.75(0.87%)
Infláció = 3,8%
Alapkamat = 2,50%

Tizedik alkalommal szervez Workshop tábort a JBC

 utolsó frissítés: 12:07 GMT +2, 2019. július 18.

2019-ben immár 10. alkalommal kerül sor a Junior Business Club által szervezett Workshop nevű jubileumi gazdasági műhelytáborra. Az esemény idén augusztus 29. és szeptember 1. között fog zajlani, az előadásokhoz, a műhelymunkákhoz és a szabadidős programokhoz a helyszínt idén is a csernátoni Malomkert rusztikus, de ugyanakkor modern turisztikai központ biztosítja.

Az idei tábor mottója: „Nincsen siker ... nélkül!” A tábor szakmai koordinátora SZIRTESI–NAGY RÉKA, tréner, coach, aki már több mint 10 éve egyének és csoportok fejlesztésével foglalkozik.

A programok különböző témakörökre épülnek azzal a céllal, hogy minél tágabb célcsoport számára legyenek izgalmasak az előadások, valamint a délutáni csoportos műhelymunkák. A táborban tapasztalt és sikeres vállalkozók, szakemberek, tanácsadók, vezetők lesznek a meghívottak, akik munkásságuk és pályafutásuk által jópéldákkal tudnak szolgálni.

Előad: Böjte Csaba - ferences rendi szerzetes; Józsi Kinga - a Szimpla Sepsiszentgyörgy romkocsma tulajdonosa; Éva Ionescu - sminkes és kozmetikus; Máthé Kincső - a Friss FM rádió műsorvezetője; Magyari Attila - az Optiboost Kft. alapítója; Hadnagy Attila - a Sepsi OSK új ügyvezető igazgatója; Diószegi László - a Diószegi Pékség tulajdonosa és a Sepsi OSK elnöke; Farkas András - stratégiai tanácsadó, a PONT Csoport alapítója; Ficz Antal - a Fontium Training & Coaching tulajdonosa; Gheorghiță Raymond - utazó, vállalkozó, aktív önkéntes; Rancz Zsolt - a Wameleon Design tulajdonosa.

A szervezők azt ígérik, a színes szakmai programok mellett lazításra is alkalmas lesz a Malomkert udvara, ugyanis szabadtéri dézsa, medence, szauna, relax sarok, tábortűz, borkóstoló, csillagnézés, “Spartan” akadályfutó délután, mézeskalács-készítés, táncest várja az érdeklődőket.

"Nagyszerű programkínálattal várunk mindenkit a 4 napos táborba, ahol gondoskodunk a résztvevők teljes ellátásáról. A részvételi díjak tartalmazzák a szakmai és a szabadidős programokon való részvételt, a szállás és a napi háromszori étkezés költségeit, a szünetek alatti kávézások költségét, valamint a programhoz szükséges fogyó-, és promós anyagok költségeit" - írják a szervezők közleményükben.

A jegyek már 4 különböző kategóriában kaphatók, az alsó korhatár 16 év. További információkat a www.workshop.juniorbusinessclub.ro oldalon találhattok.

A workshopra itt lehet regisztrálni. Aki pedig a tavalyi táborról szeretne képeket nézegetni, itt teheti meg. Friss információkért kövessétek a rendezvény Facebook és Instagram oldalát. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális