2020. szeptember 21. hétfõMáté, Mirella
EUR = 4.8583 RON
USD = 4.1224 RON
HUF = 1.3385 RON
GDP-növekedés = -10,5%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 8,961.07(-1.70%)
Infláció = 2,68%
Alapkamat = 1,50%

Idén is vállalati partnerekkel hirdeti meg mesteri képzéseit a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete

 utolsó frissítés: 17:31 GMT +2, 2019. július 04.

Idén is három felvételit hirdet mesteri képzésre a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete. Az immár negyedik éve vállalati partnerségben működő képzéseken 68 államilag támogatott és további 82 tandíjas hely várja a jelentkezőket július 16-tól a következő szakokon:

Marketing stratégiák és politikák. A mesteri program célja olyan szakemberek képzése, akik innovatív marketing gondolkodással és eszközökkel értéket teremtenek a fogyasztók és a vállalat számára. A képzésben az aktuális igényekre válaszolva, a digitális marketing oktatása jelentős szerepet kap a képzésben.

Vállalati pénzügyi menedzsment. A mesteri program célja alapos ismeretekkel rendelkező pénzügyi szakemberek képzése, akik konkrét vállalati pénzügyi döntések korrekt megalapozására képesek. A képzés olyan módszertani eszközökkel látja el a hallgatókat, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalatok mindennapi pénzügyi menedzsmentjében.

Vállalkozásmenedzsment. A mesteri program célja olyan szakemberek képzése, akik a dinamikusan változó piaci környezetben képesek munkájukkal a vállalatok versenyképességének fejlesztéséhez vezetőként vagy a vállalatok és üzleti hálózatok működését egészében átlátó közgazdászként hozzájárulni.

Immár negyedik éve neves vállalati partnerek bevonásával zajlik a képzés

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományok Magyar Intézet folyamatosan bővülő partnerslitája olyan vállalatokat tartalmaz, mint az OTP Bank Románia, a Mol Románia, az East Grain, az E.on Business Services Cluj, a Wolters Kluwer, az Elite Conta, a Regioconsult, a Goodwill Consulting, a Dyntell, az ECL, a Paprika Rádió, a Bendkopp vagy a Steelcase.

Az együttműködések részeként a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra és gyakornoki programokra való jelentkezésre, kolozsvári munkavégzéssel. A részmunkaidős állások meghirdetésére a júliusi és szeptemberi felvételit követően kerül sor.

Az intézet a partnerkapcsolatok értelmében a délutáni mesteris órarendeket összehangolja a többnyire délelőtti munkaprogramokkal annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítson mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. A partnerségi együttműködések fontos része az is, hogy a vállalatok az oktatás folyamatába is bekapcsolódnak.

A képzésekre 2019. július 16-19. között lehet jelentkezni a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar székhelyén. 

További információkat a gyakorlatias és piacorientált mesterképzésekről, valamint a felvételi folyamatról itt találtok. A jelentkezők továbbá a magyar.intézet@econ.ubbcluj.ro e-mail címen, valamint az egyes mesteri képzések felelőseinél is érdeklődhetnek. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális