2019. május 27. hétfõHella
EUR = 4.7612 RON
USD = 4.2560 RON
HUF = 1.4596 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,9%
BET = 8,201.88(0.16%)
Infláció = 4,11%
Alapkamat = 2,25%

Marketing villanások: Kolozsváron tart üzleti konferenciát az RMÜE

 utolsó frissítés: 14:29 GMT +2, 2018. augusztus 28.

Marketing villanások címmel Kolozsváron tartja következő konferenciáját és üzletember találkozóját a Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE).

A szeptember 20-21-én megszervezett esemény a szervezők meghívója szerint idén a marketing témájának körbejárását tűzte ki célul, és az üzleti kapcsolatok kialakítása és ápolása mellett a szakmai fejlődés lehetőségével segítené a hazai vállalkozókat és a szakembereket.

A kétnapos esemény első napját, a szeptember 20-án a kolozsvári Crush Wine Barban szervezett kötetlen formájú üzletember találkozót szeptember 21-én gazdasági konferencia követi. A szakmai napon a marketing hitvallások és stratégiák, innovációs bakik és a krízis kommunikáció kérdéséről is előadásokat, illetve beszélgetéseket lehet hallgatni.

Alább a szervezők által megadott, nem végeleges program böngészhető:

A konferencia társszervezői Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata és az RMKT Kolozsvár. A szervezők képviselői mellett az eseményen részt vesznek romániai magyar vállalkozók, gazdasági szakemberek, valamint más nemzetközi kamarák és egyesületek tagjai is.

A konferenciára ide kattintva lehet jelentkezni. A konferenciáról további részleteket az RMÜE weboldalán találtok. (közlemény)

RMÜEmarketing
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing