2018. december 17. hétfõLázár, Olimpia
EUR = 4.6540 RON
USD = 4.1197 RON
HUF = 1.4376 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2688 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,1%
BET = 8,574.48(-0.16%)
Infláció = 4,25%
Alapkamat = 2,25%

Tárgyalásokat folytat a Digi, hogy visszakerülhessen a TV2 a csatornakínálatába

 utolsó frissítés: 08:02 GMT +2, 2018. augusztus 08.

"A Digi jelenleg is tárgyalásokat folytat a magyarországi TV2 szolgáltatójával, hogy megoldást találjunk a TV2, a Mozi+ és a Prime csatornák sugárzási lehetőségével kapcsolatban" - kaptuk válaszként arra a megkeresésünkre, amelyet Luiza Domnişoruhoz, a Digi kommunikációs és CSR igazgatójához intéztünk levélben.

Miután még egy korábbi, hétfői megkeresésünk alkalmával nem kaptunk érdemleges választ a romániai vállalattól arra, hogy mi az oka a három csatorna eltávolításának, most azt kérdeztük Domnişorutól, hogy mennyiben állja meg a helyét a TV2 Csoport azon hétfőn közzétett álláspontja, amely szerint a Digi illetéktelenül sugározta a TV2 csatornát. Az írásban küldött válasz most elismeri, hogy az említett három csatorna "a magyarországi mediavállalat kérésére került le a csatornalistáról".

Az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatorna és másik két, szintén a TV2 Csoporthoz tartozó csatorna hétvégén tűnt el a Digi csatornalistájáról. Nem tudni, hogy a vállalat éppen miért most kérte ezt a romániai szolgáltatótól, az viszont biztos, hogy az ügyfelek csalódottak a helyzet miatt, sokan kommentekkel árasztották el az érintetett vállalatok Facebook oldalait, Marosvásárhelyen pedig még tüntetést is kilátásba helyeztek. (hírszerk.)

RCS & RDStv
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális