2018. november 17. szombatHortenzia, Gergõ
EUR = 4.6639 RON
USD = 4.1179 RON
HUF = 1.4490 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2688 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,1%
BET = 8,574.88(0.01%)
Infláció = 5,03%
Alapkamat = 2,25%

Szeretnéd kipróbálni, milyen vezérigazgatónak lenni?

 utolsó frissítés: 12:47 GMT +2, 2018. június 27.

Az OTP Leasing Románia az Oktatáshoz való jog Alapítvánnyal és az OK Centerrel együttműködésben elindítja a CEO 1 napra elnevezésű programját. A kezdeményezésre 18 és 22 év közötti, romániai oktatási intézményekben tanuló fiatalok jelentkezését várják, tanulmányaik profiljától függetlenül.

A program több szempontból is egyedi, amellett, hogy valakinek lehetősége nyílik arra, hogy egy napig az OTP Leasing Románia vezérigazgatója legyen, kiképzőtábort és mentorálást is magába foglal.

A kiképzőtáborban (a program első szakaszában) a designgondolkodás, az üzleti stratégia, a futurizmus, a leadership, a személyes brandépítés, valamint az asszertív kommunikáció témakörökben szerveznek workshopokat. A képzéseket az Oktatáshoz való jog Alapítvány és az OK Center trénerei, az OTP Leasing Románia csapatának tagjai, valamint különleges meghívottak tartják. A résztvevők egy titkos kihívást is kapnak, amelyet a kiképzőtábor végére kell megoldaniuk.

A program második, CEO 1 napra elnevezésű szakaszában a döntős személy az OTP Leasing csapatának tagjaként a vállalat vezetőségének megbeszélésein, valamint one-to-one találkozókon is részt vesz Toni Tătaruval, az OTP Leasing vezérigazgatójával, akinek egy napig követheti munkáját.

A program mentorálással és nyomon követéssel zárul.

A regisztrálni egy rövid, fél oldalas esszé beküldésével lehet. A határidő 2018. július 1. Az esszében a jövőbeli vezérigazgatónek meg kell fogalmaznia, hogy meglátása szerint mit jelent a leadership, milyen vezetőket tart példaértékűnek, valamint beszámol akadémiai tevékenységéről és a közösségi életben való részvételéről. Az elődöntősök kiképzőtáborban vehetnek részt, a 3 napos tapasztalat- és ismeretszerzési program végén kerül kiválasztásra az a személy, aki 1 napig kipróbálhatja magát CEO-ként.

A CEO 1 napra program helyszíne Bukarest, az OK Center, valamint az OTP Leasing Románia székhelye. A regisztráció és a kiválasztás szakaszairól részletek a www.otp-leasing.ro és a www.okcenter.ro oldalakon olvashatók. A programmal kapcsolatos információkért a steliana.moraru@otpleasing.ro e-mail címre írhattok. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

pénzpiac