2019. február 19. kedd
EUR = 4.7401 RON
USD = 4.1850 RON
HUF = 1.4906 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2688 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,9%
BET = 7,750.39(-0.18%)
Infláció = 3,3%
Alapkamat = 2,25%

A Vodafone sem vesztegeti tovább az időt, internetes és kábeltévés szolgáltatásokat indít

 utolsó frissítés: 16:09 GMT +2, 2018. június 05.

Az ország második legnagyobb mobilszolgáltatója, a Vodafone Románia bejelentette, hogy még a UPC felvásárlásáról szóló engedély megérkezése előtt megkezdi tevékenyéségt internet és kábeltévé szolgáltatóként is. A lépést az teszi lehetővé, hogy a Vodafone Románia bejelentette, egyezségre jutottak a Telekom Romániával arról, hogy használni fogják a német telekommunikációs vállalat romániai infrastruktúráját.

A Vodafone ezzel tulajdonképpen csak az Orange Románia példáját követi, a francia óriás ugyanis már korábban kötött hasonló megállapodást a Telekom romániai leányvállalatával.

Murielle Lorilloux, a Vodafone Románia vezérigazgatója azt ígérte, hogy megállapodásnak köszönhetően ezentúl az általa vezetett vállalatnál is elérhetőek lesznek úgynevezett konvergens csomagok, amelyek részeként az ügyfelek csomagban juthatnak mobilos, internetes és kábeltévés szolgáltatásokhoz.

A Vodafone Románia vezérigazgatója emellett azt is kiemelte, hogy a két telekommunikációs cég a romániai piacon a mostani megállapodás ellenére tovább folytatják a versengést az ügyfelekért. (zf)  

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális