2021. február 25. csütörtökGéza
EUR = 4.8725 RON
USD = 3.9845 RON
HUF = 1.3531 RON
GDP-növekedés = -3,9% (2020)
Átlagbér = 3620 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,279.82(0.89%)
Infláció = 2,99%
Alapkamat = 1,25%

A Timişoreana a legkeresettebb sör Romániában

 utolsó frissítés: 14:30 GMT +2, 2018. május 15.

A Timişoreana a legkeresettebb sörmárka Romániában, tavaly 200 millió euró értékben adtak el belőle, a márka piaci részesedése pedig elérte a 15 százalékot. Az elmúlt évben 2 százalékkal növekedett a sörpiac Romániában, az egy főre eső sörfogyasztás 82 liter volt

A Timişoreana márka tulajdonosa, az Ursus Breweries most először adott tájékoztatást az értékesítéseiről. A Ziarul Financiar számításai szerint a Timişoreana a 200 millió eurós forgalommal a legkeresettebb romániai márka a széles körben értékesített fogyasztási javak piacán.

A Timişoreana mellett az Ursus Breweries olyan sörmárkákat forgalmaz mint az Ursus, a Ciucaş, a Stejar, az Azuga, a Redd's, a Peroni Nastro Azzurro, a Grolsch, a Pilsner Urquell, az Efes és a St. Stefanus.

A romániai piacot három sörgyártó dominálja, az Ursus Breweries mellett jelentős a részesedése a Heineken Romániának (Ciuc, Ciuc Radler, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Harghita, Hațegana) és a Bergenbiernek (Staropramen, Stella Artois, Beck's, Corona, Leffe és Noroc) is. (zf.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)