2021. október 28. csütörtökSimon, Szimonetta
EUR = 4.9490 RON
USD = 4.2715 RON
HUF = 1.3601 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,805.87(0.45%)
Infláció = 5,25%
Alapkamat = 1,50%

Növeli Romániából elérhető célállomásainak számát Európa legnagyobb távolsági buszhálózata

 utolsó frissítés: 11:21 GMT +2, 2018. április 27.

Április 26-tól tovább növeli a Romániából közvetlenül elérhető célállomásainak számát Európa legnagyobb távolsági buszhálózata. A FlixBus Kolozsvárról, Nagyváradról és Bánffyhunyadról is új összeköttetést biztosít Ausztriába. Bukarestből, Brassóból, Aradról és több további településről spanyol és olasz városok válnak elérhetővé zöld busszal.

A nyári időszakban Barcelona és Girona akár heti ötször is közvetlen buszjárattal látogatható majd meg Romániából, míg Olaszországon belül Róma, Firenze, Bologna és Nápoly akár heti hét nap is megközelíthető lesz távolsági busszal.

"Ahogy a turisztikai főszezon közeledik, szeretnénk a legrelevánsabb nyári célállomásokat a hálózatunkba kapcsolni, hogy a lehető legjobban kielégítsük a helyi utasaink igényeit. A múlt nyárhoz viszonyítva idén 13-mal több ország lesz közvetlenül elérhető Romániából FlixBus-szal" - mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

Erdély szintén profitál a hálózat növekedéséből. Bécs után Grác is megközelíthető lesz átszállás nélkül Kolozsvárról, Bánffyhunyadról és Nagyváradról Budapesten is keresztülhaladó járatokkal. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing