2021. január 27. szerdaAngelika
EUR = 4.8746 RON
USD = 4.0195 RON
HUF = 1.3592 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,354.98(0.13%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Egy órára lesz a román tengerpart: júniusban újraindul a Kolozsvár-Constanța járat

 utolsó frissítés: 10:23 GMT +2, 2018. április 17.

Június 17-től újraindul a Blue Air Kolozsvár-Constanța szezonálisan működtetett repülőjárata - jelentette be a kolozsvári repülőtér közleményben. Az egyik leginkább várt belföldi járat:

  • első körben csak heti kétszer, csütörtökön és vasárnap közlekedik majd,
  • az üdülési időszak kezdetéhez igazodva viszont heti háromra növelik a járatok számát, július 3-tól szeptember 2-ig kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek majd repülők.
  • szeptember 2-től szetember 16-ig viszont újra heti kettőre csökken a járatszám, csütörtökön és vasárnap közlekednek majd repülők Kolozsvárról a román tengerpartra és vissza.

A repülőtér közleménye arra is kitér, hogy a Blue Air a járatot egy Boeing 737-500-as modellel működteti majd, amelynek a kapacitása 126 fő. Azt is kiemelik, hogy a két város közötti közlekedés 1 órásra való csökkentése mellett a járat újraindulása turisztikai, illetve gazdasági szempontból is kiemelkedően fontos a két megye fejlődése szempontjából.

A jegyeket már lehet is vásárolni a Blue Air oldalán, ahonnan az is kiderül, hogy a többi belföldi járathoz viszonyítva azért elég borsos árat, legalább 250 lej körüli összeget kérnek az utazásért. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)