2018. november 17. szombatHortenzia, Gergõ
EUR = 4.6639 RON
USD = 4.1179 RON
HUF = 1.4490 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2688 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,1%
BET = 8,574.88(0.01%)
Infláció = 5,03%
Alapkamat = 2,25%

Hétvégén jön a kilencedik Marketing Nyílt Napok

 utolsó frissítés: 11:20 GMT +2, 2018. március 21.

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Marketing Nyílt Napok, amelynek házigazdája a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Marketeam nevű szakkollégiuma.

A szervező egyesület célja olyan marketing szakemberek képzése, akik valós és helytálló megoldásokat tudnak nyújtani a vállalatok számára. Ennek érdekében legfontosabb rendezvényei között szerepel a Marketing Nyílt Napok évenkénti megszervezése, amely által az egyetemi hallgatók igazi szakemberekkel kerülhetnek kapcsolatba: történeteikből és tapasztalataikból tanulhatnak, illetve a csapatmunkájukat és szervezési készségeiket fejleszthetik.

A tapasztalatszerzést bárki számára lehetővé teszik, így minden érdeklődőt várnak rendezvényükre, melynek időpontja idén 2018. március 23. péntek, a helyszín pedig a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának épülete.

Az idén a Nyílt napokon szó fog esni mindenről, ami a sikeres marketinghez szükséges. Pénteken Erős Lóránt Reklámtermékek a gyakorlatban című előadással fogja az előadássorozatot megnyitni. Ezt követően Polacsek Péter a Diversity Advertising egyik munkatársa fog előadást tartani Areklámügynökség ötven árnyalata címmel. Emellett sok más rangos előadó fog betekintést nyújtani a marketing szakma rejtelmeibe. Pénteken délután 17 órától egy kerekasztal beszélgetésre fog sor kerülni, ahol olyan fontos és sokakat érintő témáról fog szó esni, mint a Mit kell ma tudnia egy kiemelkedő marketingesnek a munkaerőpiacon?

Az eseményről folyamatos informálás, pontos program, illetve több részlet is itt található

A tavalyi rendezvényről itt írtunk. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing