2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
EUR = 4.8741 RON
USD = 4.0207 RON
HUF = 1.3648 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,214.06(-0.28%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Hétvégén jön a kilencedik Marketing Nyílt Napok

 utolsó frissítés: 11:20 GMT +2, 2018. március 21.

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Marketing Nyílt Napok, amelynek házigazdája a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Marketeam nevű szakkollégiuma.

A szervező egyesület célja olyan marketing szakemberek képzése, akik valós és helytálló megoldásokat tudnak nyújtani a vállalatok számára. Ennek érdekében legfontosabb rendezvényei között szerepel a Marketing Nyílt Napok évenkénti megszervezése, amely által az egyetemi hallgatók igazi szakemberekkel kerülhetnek kapcsolatba: történeteikből és tapasztalataikból tanulhatnak, illetve a csapatmunkájukat és szervezési készségeiket fejleszthetik.

A tapasztalatszerzést bárki számára lehetővé teszik, így minden érdeklődőt várnak rendezvényükre, melynek időpontja idén 2018. március 23. péntek, a helyszín pedig a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának épülete.

Az idén a Nyílt napokon szó fog esni mindenről, ami a sikeres marketinghez szükséges. Pénteken Erős Lóránt Reklámtermékek a gyakorlatban című előadással fogja az előadássorozatot megnyitni. Ezt követően Polacsek Péter a Diversity Advertising egyik munkatársa fog előadást tartani Areklámügynökség ötven árnyalata címmel. Emellett sok más rangos előadó fog betekintést nyújtani a marketing szakma rejtelmeibe. Pénteken délután 17 órától egy kerekasztal beszélgetésre fog sor kerülni, ahol olyan fontos és sokakat érintő témáról fog szó esni, mint a Mit kell ma tudnia egy kiemelkedő marketingesnek a munkaerőpiacon?

Az eseményről folyamatos informálás, pontos program, illetve több részlet is itt található

A tavalyi rendezvényről itt írtunk. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)