2021. január 27. szerdaAngelika
EUR = 4.8746 RON
USD = 4.0195 RON
HUF = 1.3592 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,354.98(0.13%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Már lehet Early Bird jegyeket váltani az EFIKOT-ra

 utolsó frissítés: 11:36 GMT +2, 2018. március 06.

Idén már 27. alkalommal szervezi meg a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója (RIF) az EFIKOT-ot, az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozóját.

A vándorkonferenciát az elmúlt években többek között Kolozsváron, Szatmárnémetiben és Székelyudvarhelyen is megszervezték. Idén Marosvásárhelyen, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudoményegyetemen találkoznak mindazok, akik érdeklődnek az idén az E-volution nevet viselő konferencia iránt.

Az előző évekhez hasonlóan idén is négy szekcióban tartanak majd előadást a meghívottak (Trendek, IT-tech startupok, IoT, illetve a Vállalkozz sikeresen 30 év alatti szekciókban).

A szervezők elmondása szerint az idén igyekeznek néhány újítást is becsempészni a konferenciára, hogy interaktívabbá tegyék a szakmai részt, illetve még közvetlenebbé a networkingot. Számítani lehet a már megszokott előadások mellett kerekasztal beszélgetésre, kvíz játékokra, este pedig természetesen nem marad el a kapcsolatépítésnek tökéletes helyet adó vacsora, illetve tánc.

Március 14-ig lehet Early Bird jegyet váltani a háromnapos rendezvényre, a teljes jegyár nem tagoknak 130 lejbe kerül. A RIF tagjainak és partnerszervezeteinek még kedvezőbb árakat kínál. Természetesen idén is lehet szakmai jegyet vásárolni, amely nem engedi meg a belépést az étkezésekre, esti rendezvényekre. Idén első alkalommal páros jegyet is lehet vásárolni.

További részletekért érdemes követni az esemény Facebook oldalát, weboldalát, illetve a RIF Facebook oldalát, weboldalát, illetve Instagram oldalát is. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)