2018. szeptember 19. szerdaVilhelmina
EUR = 4.6478 RON
USD = 3.9793 RON
HUF = 1.4303 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 8,286.98(1.42%)
Infláció = 5,41%
Alapkamat = 2,25%

Már lehet Early Bird jegyeket váltani az EFIKOT-ra

 utolsó frissítés: 11:36 GMT +2, 2018. március 06.

Idén már 27. alkalommal szervezi meg a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója (RIF) az EFIKOT-ot, az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozóját.

A vándorkonferenciát az elmúlt években többek között Kolozsváron, Szatmárnémetiben és Székelyudvarhelyen is megszervezték. Idén Marosvásárhelyen, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudoményegyetemen találkoznak mindazok, akik érdeklődnek az idén az E-volution nevet viselő konferencia iránt.

Az előző évekhez hasonlóan idén is négy szekcióban tartanak majd előadást a meghívottak (Trendek, IT-tech startupok, IoT, illetve a Vállalkozz sikeresen 30 év alatti szekciókban).

A szervezők elmondása szerint az idén igyekeznek néhány újítást is becsempészni a konferenciára, hogy interaktívabbá tegyék a szakmai részt, illetve még közvetlenebbé a networkingot. Számítani lehet a már megszokott előadások mellett kerekasztal beszélgetésre, kvíz játékokra, este pedig természetesen nem marad el a kapcsolatépítésnek tökéletes helyet adó vacsora, illetve tánc.

Március 14-ig lehet Early Bird jegyet váltani a háromnapos rendezvényre, a teljes jegyár nem tagoknak 130 lejbe kerül. A RIF tagjainak és partnerszervezeteinek még kedvezőbb árakat kínál. Természetesen idén is lehet szakmai jegyet vásárolni, amely nem engedi meg a belépést az étkezésekre, esti rendezvényekre. Idén első alkalommal páros jegyet is lehet vásárolni.

További részletekért érdemes követni az esemény Facebook oldalát, weboldalát, illetve a RIF Facebook oldalát, weboldalát, illetve Instagram oldalát is. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing