Erdélyi Pitch
2017. november 18. szombatJenõ
EUR = 4.6400 RON
USD = 3.9322 RON
HUF = 1.4878 RON
GDP-növekedés = 6,1%
Átlagbér = 2376 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,0%
BET = 7,772.14(0.72%)
Infláció = 1,42%
Alapkamat = 1,75%

Szerdán Startup Pitch Dayt szerveznek Sepsiszentyörgyön

 utolsó frissítés: 12:28 GMT +2, 2017. október 16.

A Junior Business Club Egyesület (JBC) a hagyományos Üzleti Tervek Versenyét idén is megszervezi új köntösben, "STARTUP PITCH DAY" név alatt. A program idén a Startup Week Saint George keretén belül kerül megszervezésre október 18-án szerdán 9:30-tól, a sepsiszentgyörgyi Babeș-Bolyai Tudományegyetemen.

A szervező elmondása szerint érdekes élményben lesz része annak, aki ellátogat az egyetemre nézőként, de leginkább a zsűri által előzetesen kiválasztott 6–8 tervet bemutató fiatalnak lesz élmény és lehetőség, hogy elképzeléseire, üzleti ötleteire felfigyeljenek. A győztes pedig jelentős díjakban részesül, amely cégalapításhoz és fejlesztéshez járul hozzá.

A verseny díjai hozzájárulnak a csapat és az üzleti terv fejlesztéséhez, valamint a termék nemzetközi piacra juttatásához. A nyertes csapatnak Budapesten lehetősége lesz részt venni egy három napos startup mentor programon a The Connect East Incubator és a Startup Women Competition Europe szakmai vezetőivel, valamint részt vehetnek egy budapesti Startup körúton. A négy napos Budapesti élményeket a Transilvania Tourist Service támogatja. A nyerteseknek a Grand Hotel Bálványos két napos exluzív wellness pihenőt biztosít. (közlemény) 

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális