2018. szeptember 19. szerdaVilhelmina
EUR = 4.6478 RON
USD = 3.9793 RON
HUF = 1.4303 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 8,273.63(-0.16%)
Infláció = 5,41%
Alapkamat = 2,25%

Szakmai és közösségi találkozót szervez a Thinkonomy csapata

 utolsó frissítés: 13:38 GMT +2, 2017. október 10.

A Thinkonomy közössége három napos szakmai és közösségi találkozót szervez 2017. október 13. és 15. között a Kolozs megyei Válaszúton. A Thinkonomy közösség célja a találkozóval is összekapcsolni azon fiatalokat, akik minőségi tudásbázisra építkező gondolatok és vélemények megosztása által konstruktív szerepet kívánnak vállalni az erdélyi közösség társadalmi életének alakításában.

A Thinkonomy hétvége Fiatalon, Válaszúton mottójához kapcsolódva a huszon-, illetve harmincéveseket leginkább foglalkoztató kérdésköröket járja körül. A panelbeszélgetések a gazdasági fejlődés lehetőségeire, illetve a fiatalok társadalmi cselekvési formáira összpontosítanak. Emellett a műhelymunkák többek között érintik majd az adat-vizualizáció, a marketing, az oktatás és a környezetvédelem témaköreit is.

Péntek este az Erdélyi Krónika, a MahiaRomânia, az aszem.info illetve a SzexiKözgáz platformok képviselőjével együtt járják körül a szakmai-közösségi platformok fenntarthatóságának részleteit, érintve a szakmaiság perifériakritériumait és a szerzők motiválását egyaránt.

A szombati műhelyfoglalkozásokat követően, amelyek közt lesz adatvizualizáció, mezőgazdaság, egyházi élet és smart city egyaránt, a kriptópénznemek jelenlegi helyzetére is összpontosítanak Szilágyi Péter Etherium-fejlesztővel, Miklós István kriptoszakértővel és Csatlós Pál közgazdásszal.

Szombat este a találkozó meghívottja lesz Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke és Elek Levente, a Mentsük meg Romániát ügyvivő elnöke, akikkel a 21. század Európájának rendszerellenes mozgalmairól beszélünk, az AfD-től En Marche!-ig.

A vasárnapot szakkollégiumi kerekasztal-beszélgetéssel, tartalommarketing workshoppal, repülésről szóló előadással, valamint a kolozsvári urbanizációra vonatkozó műhelymunkával zárják.

A Thinkonomy Fiatalon, Válaszúton hétvégéjére ide kattintva lehet regisztrálni. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális