2018. szeptember 19. szerdaVilhelmina
EUR = 4.6478 RON
USD = 3.9793 RON
HUF = 1.4303 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 8,286.98(1.42%)
Infláció = 5,41%
Alapkamat = 2,25%

Erdélyi digitális guruk is előadnak az idei Közgazdász Vándorgyűlésen

 utolsó frissítés: 10:42 GMT +2, 2017. szeptember 20.

Még mindig lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság legjelentősebb szakmai rendezvényére, a 2017. október 6-8. között Kolozsváron megszervezett 26. Közgazdász Vándorgyűlésre.

A rendezvényen közel 35 neves, szakmabeli előadóval lehet megvitatni, hogy milyen irányba befolyásolják a digitális technológiák a gazdasági élet különböző területeit. A konferencia idei témája az Ipari forradalom 4.0. Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága? A témát plenáris előadások, kerekasztal beszélgetések segítségével fogják körbe járni a hat tematikus szekció mellett:

  • Ipari forradalom 4.0 – informatizálás a mindennapokban
  • Fintech – zajló forradalom a pénz világában
  • Digitalizáció és automatizálás: marketing a negyedik ipari forradalom után
  • Házon belül, ajtón kívül – a kiszervezés vállalati kérdései
  • Hatékonyság olcsóbban – lean management
  • Mestesrésges intelligencia és/versus emberi munkaerő

"Vándorgyűlésünk keretén belül egyrészt minél több tudást és információt kívánunk átadni a résztvevőknek, másrészt pedig lehetőséget szeretnénk nyújtani a közös gondolkodásra és a szakmai tapasztalatcserére. Ennek jegyében, a szakmai találkozónak minősülő eseményre számos magyarországi, vajdasági és szlovákiai meghívott mellett helyet kapnak azok az erdélyi digitális "guruk" is, akik sikerüket a negyedik ipari forradalom vívmányainak köszönhetik" - áll a szervezők közleményében.

A Vándorgyűlésre szeptember 27-ig lehet regisztrálni, a vandorgyules.rmkt.ro honlapon. Ugyanitt folyamatosan frissülő tartalmak által követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing