2019. június 25. keddVilmos
EUR = 4.7223 RON
USD = 4.1455 RON
HUF = 1.4576 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,9%
BET = 8,648.87(0.27%)
Infláció = 4,10%
Alapkamat = 2,25%

Utópia vagy a hagyományos rendszer újraértelmezése a közösségi gazdaság?

 utolsó frissítés: 14:26 GMT +2, 2017. szeptember 18.

Közösségi gazdaság - utópia vagy a hagyományos modell újraértelmezése? címmel csütörtökön és pénteken Kolozsváron tartja következő konferenciáját és üzletember találkozóját a Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE).

A Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával és az RMKT Kolozsvárral közösen szervezett rendezvényen a meghívott előadók a közösségi gazdaság témáját járják körül.

A szakmai konferenciát csütörtökön este a résztvevők és meghívottak tiszteletére tartott állófogadás előzi meg, melynek a Crush Wine Bar ad helyet. A szakmai előadásokra pénteken kerül sor az Opera Plaza hotelben.

Az eseményen előad többek között Pataki Gábor, a magyarországi Sharing Economy Szövetség alapítója és elnöke, Kolumbán Gábor, az Élő Szövet Alapítvány elnöke, Csuhaj Imre, a Széchenyi Tőkealap-kezelő vezérigazgatóka, Horváth Gáspár, a miutcank.hu közösségi portál alapítója, Vágvölcsi Gusztáv-Pabló, tréner, Bács Ferenc, a BNI Északkelet Magyarország igazgatója, Nicoleta Bitu, Romák Demokratikus Szövetségének elnöke és Ioana Frincu, az Under Development Office operatív igazgatója.

A több nyelven zajló konferenciára ide kattintva lehet regisztrálni. A részvételi díjjal és szállásfoglalással kapcsolatos részleteket pedig itt lehet olvasni(közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális