2018. június 25. hétfõVilmos
EUR = 4.6665 RON
USD = 4.0058 RON
HUF = 1.4372 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 7,965.65(-1.77%)
Infláció = 5,41%
Alapkamat = 2,25%

Új üzemanyagokat vezet be a MOL

 utolsó frissítés: 14:36 GMT +2, 2017. szeptember 06.

Bemutatta megújított, belső égésű motorok számára védelmet nyújtó üzemanyag-választékát a MOL-csoport. Az új és továbbfejlesztett EVO üzemanyagcsalád elérhető a MOL-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain - számol be közleményben a vállalat.

Romániában az új EVO üzemanyagcsalád októberben lesz elérhető, a MOL Románia hálózatának mind a 208 töltőállomásán. Így, az eddig Tempo Plus Euro Diesel néven forgalmazott gázolajat az új EVO D üzemanyag váltja fel, a Tempo Plus 95 ólommentes benzint pedig az EVO 95.

A prémium kategóriában is változnak a termékek, az EVO Diesel nevét az EVO D Plus váltja fel, az EVO Benzin néven értékesített prémium üzemanyagot pedig az EVO 100 Plus, amely egy új, legalább 100-as oktánszámmal rendelkező benzin.

További részletek az új MOL üzemanyagok tulajdonságairól az EVO termékoldalon: EVO MOL üzemanyagcsalád

"A MOL büszkén mutatja be új üzemanyagcsaládját, az EVO-t. A megújult üzemanyagok jól megválogatott keverőkomponensekkel és a legmodernebb adalékanyagokkal készülnek, így 100%-ban gondoskodnak a járművek motorjáról. A MOL különös figyelmet fordít a vevők igényeire és a motorfejlesztés aktuális trendjeire. Az EVO üzemanyagok fejlesztése során a felhasználók szemszögéből javítottunk a legfontosabb összetevőkön, kielégítve a fogyasztók legfőbb igényeit" – emelte ki Lars Höglund, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója.

A vállalat közleménye szerint a különleges adalékanyagnak köszönhetően az új EVO üzemanyagok hatékonyabb védelmet nyújtanak a lerakódásokkal szemben, óvják a motor alkatrészeit a korróziótól, és tisztán tartják az üzemanyagrendszert. A MOL Románia szerint a tesztek eredményei alapján a megnövelt mennyiségű adalékanyagot tartalmazó MOL EVO üzemanyagok hatékonyan, akár 58%-kal csökkentik a meglévő lerakódásokat. Ennek révén javul a motor teljesítménye, valamint nő az élettartama. Nemcsak a prémium, hanem a normál EVO üzemanyagok is biztosítják e kedvező hatásokat, köszönhetően a megnövelt adalékanyag-tartalomnak - áll a közleményben.

"Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az új EVO üzemanyagok bevezetését a román piacra. Ez egy új, különleges adalékanyagokkal ellátott üzemanyagcsalád, amely termékei hatékonyabb védelmet nyújtanak a motornak és tisztán tartják az üzemanyagrendszert. Az új EVO üzemanyagcsalád októbertől lesz elérhető a MOL Románia töltőállomásain, ajánljuk hűséges vásáróinknak, valamint azoknak a járművezetőknek, akik még nem tankoltak nálunk, hogy próbálják ki. Az új üzemanyag-kínálat megnövelt adalékanyag-tartalmának köszönhetően nemcsak a prémium, de a normál EVO üzemanyagok is biztosítják a motor optimális működését" – tette hozzá Camelia Ene, a MOL Románia ügyvezető igazgatója. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing