2021. január 27. szerdaAngelika
EUR = 4.8745 RON
USD = 4.0189 RON
HUF = 1.3547 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,322.04(-0.18%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Szerintetek mennyit hoz az Apple-nek egyetlen alkalmazott évente?

 utolsó frissítés: 16:15 GMT +2, 2017. szeptember 04.

Amerika legnagyobb technológiai vállalatainak alkalmazottai most már tudják, hogy mennyit érnek a főnökeiknek, hiszen a howmuch.net kiszámolta. Az alábbi ábrán az amerikai techcégek egy alkalmazottra jutó bevételeit rangsorolták. Az ábrából kiderül, hogy egy Apple alkalmazott 1,9 millió dollár bevételt hoz a cégnek egy év alatt. A Facebook második, 1,6 millió dollárral, a dobogó harmadik fokán pedig a Google tulajdonosa, az Alphabet foglal helyet, 1,3 millió dollárral.

Még a top20-as lista legutolsó helyezettjének, az AMD-nek is 521 ezer dollár/alkalmazott mutatót sikerült produkálnia tavaly. A howmuch a S&P 500-as indexben szereplő vállalatoknál számolták ki a mutató értékét.

Ezekben a vállalatoknak egyébként az a közös, ahogy azt a howmuch.net is kiemeli, hogy kizárólag a termékek és szolgáltatások tervezésével és fejlesztésével foglalkoznak, míg a gyártási munkálatokat kiszervezik olyan országokba, ahol a munkaerőköltségek jellemzően alacsonyabbak. (howmuch)

FacebookgoogleApple
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)