2021. január 27. szerdaAngelika
EUR = 4.8746 RON
USD = 4.0195 RON
HUF = 1.3592 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,354.98(0.13%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

Repülőket vásárol és a tőzsdére lépés előkészületein dolgozik a Blue Air

 utolsó frissítés: 11:56 GMT +2, 2017. június 21.

A következő három évben tőzsdére vezethetik a legnagyobb román légitársaságot, a Blue Airt - jelentette ki a vállalat vezérigazgatója, Gheorghe Răcaru. A Blue Air vezére szerint azonban a bevezetéshez szükséges előkészületeknek még a kezdeti szakaszában vannak, a munkálatokat azonban időben elkezdték.

Răcaru szerint a vállalat üzleti forgalma idén el fogja érni a 400 millió eurót, és megközelítőleg 5 millió utast fognak szállítani ebben az évben, ami 35%-os növekedést jelent. Az utasforgalom növekedése elsősorban a járatok számának növelésével, és új járatok bevezetésével magyarázható.

A Blue Air és a Boeing kedden bejelentette, hogy hat 737 MAX 8 típusú repülő adás-vételéről kötöttek megállapodást 600 mmillió euró értékben. A Blue Air emellet opciós jogokat szerzett további 2 repülőgép megvásárlására is, valamint megállapodott 12 Boeing 737 típusú repülőgép bérléséről az Air Lease Corporation nevű vállalattal. (economica.net)  

Blue Air
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)