2018. január 16. keddGusztáv
EUR = 4.6599 RON
USD = 3.8182 RON
HUF = 1.5080 RON
GDP-növekedés = 8,8%
Átlagbér = 2392 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,0%
BET = 8,237.32(-0.21%)
Infláció = 3,23%
Alapkamat = 1,75%

Kapcsolatépítő borkóstolót szervez Sepsiszentgyörgyön a Junior Business Club

 utolsó frissítés: 13:17 GMT +2, 2017. május 25.

A Junior Business Club egyesület sokadik alkalommal szervezi meg a hagyományosnak számító, kapcsolatépítő borkóstolóját. Az eseménynek ezúttal a sepsiszentgyörgyi Óriáspince Rendezvényterem ad otthont június 9-én 18:30 órai kezdettel.

"A Wine & Networking borkóstoló térségünk meghatározó eseménye, hiszen a ma és a jövő vállalkozó generációja között építendő híd különleges találkozójának tere. Az estét a Kékfrankos Borház boraival és a fiatal helyi termelők kísérőfalatkáival színesítik a szervezők. A program remek kapcsolatépítési lehetőséget biztosít, mivelhogy a résztvevők között szerepelnek a térség sikeres és elismert vállalkozói, szakemberei, fiatal vállalkozók, fejlődésre szomjazó ifjak, valamint meghatározó gazdasági és társadalmi szereplők. A JBC garantálja a felszabadult környezet megteremtését, hogy a résztvevők sikeres és önfeledt beszélgetéseket tudjanak folytatni illetve baráti, üzleti kapcsolatokat építsenek ki az est folyamán, mindezt pedig a kóstolók közti társaságok cseréjével biztosítják" - írják közleményükben a szervezők.

Az egyesület fontosnak tartja a helyi termelők és termékek népszerűsítését, így a borsort kísérő falatkák bemutatására fiatal helyi termelőket kért fel partnerségre. Az Uzonkafürdői Kézműves Sajtok jóvoltából sajtokat, az Orka és az Árkosi mézeskalács jóvoltából édességeket, a Diószegi pékség jóvoltából pékárut, valamint a Dio Panprod Kft. jóvoltából ínyenc húsfalatkákat kóstolhatnak a résztvevők.

Az eseményre a helyek száma korlátozott. A regisztráció csak a részvételi díj befizetése után érvényes. A részvételi díjat személyesen vagy banki átutalással lehet befizetni az online jelentkezést követő 48 órán belül.

Regisztrálni itt lehet az eseményre, további információkért ide kattintsatok. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing