2018. május 25. péntekOrbán
EUR = 4.6243 RON
USD = 3.9431 RON
HUF = 1.4513 RON
GDP-növekedés = 6,9%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 8,264.44(-0.97%)
Infláció = 4,95%
Alapkamat = 2,25%

Háromszékről szóló cikket lehet olvasni a Blue Air repülőinek fedélzetén

 utolsó frissítés: 17:15 GMT +2, 2017. április 26.

Négyoldalas riportban népszerűsíti Háromszéket a Be Blue Air magazin, amelyet a légitársaság fedélzetén olvashatnak az utasok. A Kovászna megyéről is szóló lapszámot az áprilisi és májusi hónapokban olvashatják a Blue Air utasai, az újság minden belföldi és külföldi járaton elérhető. A Ioana M. Stan által írt beszámoló a háromszéki emberek vendégszeretetét taglalja, külön kitérve a népi mesterségekre, gasztronómiai különlegességekre és az érintetlen természeti adottságokra.

A Blue Air a legnagyobb, hazai magántőkéjű légitársaság, több mint száz útvonalon működtet járatokat, nagy részét európai városokba. 2016-ban duplázta járatait, 15-ről 24-re bővítette a repülőgép flottáját. Tavaly közel 3,6 millió utasa volt, Kovászna Megye Tanácsa arra számít, hogy a háromszéki beszámolót tartalmazó magazint várhatóan 600 ezren fogják olvasni.

"Büszkék vagyunk, hogy a Blue Air magazinjában jelen lehet megyénk, köszönjük a cikket Ioana M. Stan-nak, aki a tavaly részt vett az egyik, bukaresti újságíróknak, bloggereknek szervezett háromszéki látogatáson, amelyet a Travel Focus Egyesülettel szerveztünk közösen. A Blue Air egész Európában üzemeltet járatokat, tehát sokfelé olvassák majd a Kovászna megye szépségét bemutató cikket. 2017-ben a Turizmus éve van Kovászna megyében, célunk, hogy átfogó turizmusfejlesztési és promoválási stratégiát dolgozzunk ki, új piacok felé nyissunk, külföldi turistákat csalogassunk Háromszékre, és ebbe a projektbe a Blue Air-t is igyekszünk becsatolni" – fogalmazott Grüman Róbert, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke.

"Egy turisztikai brand felépítése, megismertetése hosszú folyamat, minőségi tartalmat és rendszeres népszerűsítő tevékenységet igényel, hogy a turisták vakációs desztinációként kezeljenek egy térséget. Örülök, hogy Kovászna megye népszerűsítő akciói átlépik az országhatárokat. Az elmúlt egy év erőfeszítéseinek eredményei beérnek, büszke vagyok rá, hiszen sok energiát fektettünk ebbe a projektbe. Köszönjük annak a több mint száz újságírónak és bloggernek, akik elfogadták meghívásunkat és eljöttek Kovászna megyébe, megírták élményeiket" – mondta ennek kapcsán Răzvan Pascu, turisztikai marketing tanácsadó, a Travel Focus Egyesület képviselője.

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület 2015-ben indított átfogó megyepromováló országos kampányt, amelynek során hazai újságírókat, bloggereket, turisztikai szakembereket láttak vendégül. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing