2021. október 19. keddNándor
EUR = 4.9481 RON
USD = 4.2724 RON
HUF = 1.3714 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,669.78(-0.32%)
Infláció = 5,25%
Alapkamat = 1,50%

Új pénzügyi igazgatója van a MOL Romániának

 utolsó frissítés: 12:37 GMT +2, 2017. április 23.

Márciustól Magyar Zoltán László a MOL Románia új pénzügyi igazgatója - írja a vállalat közleményében. A szakember romániai kinevezését megelőzően több kulcspozíciót is betöltött a MOL-csoportnál, 2014-től a csoport kurdisztáni leányvállalatánál, a MOL Kalegrannál az ügyvezető igazgatói&pénzügyi igazgatói szerepben dolgozott.

"A MOL Románia egy erős vállalat, figyelemreméltó eredményekkel és megbízható növekedési potenciállal. A helyi tapasztalatot nagyra értékelik a csoportban, épp emiatt megtiszteltetés, hogy a csapat része lehetek. Továbbá, tekintve, hogy az életem egy része a francia és a mediterrán kultúra hatása alatt zajlott, ez a munkakör kiváló lehetőség számomra, hogy megismerjem Európa legkeletibb latin országát" – nyilatkozta Magyar Zoltán. 

Az új vezető az ipari tanácsadásra szakosodott, de értékes eladói tapasztalatot is szerzett kontrollerként a Proveránál (a Louis Delhaize Csoport része) és kereskedelmi tapasztalatot, mint árképző menedzser a GE Lightingnál. A pénzügyi szakterület mellett IT-s tapasztalattal is rendelkezik számos ERP (a vállalatok erőforrásainak tervezésére vonatkozó szoftverek) projektnek köszönhetően.

"Zoltán a megfelelő ember a csapatunkba, biztos vagyok benne, hogy hozzájárul a stratégiai célok megvalósításához, valamint ahhoz, hogy ügyfeleink első számú választása legyünk"- nyilatkozta Camelia Ene, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

Magyar Zoltán Cristian Ungureanutól vette át a tisztséget. Az új menedzser felsőfokú képesítési oklevelet szerzett a párizsi Pantheon-Assas Egyetemen, pénzügyi-banki területen, illetve gazdasági mesteri képzést a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Folyékonyan beszél angolul és franciául, valamint társalgási szinten németül, spanyolul és arabul.

Önkéntesként egy évet töltött Csádban, ahol az Orvosok Határok Nélkül pénzügyi és humán erőforrás programjait koordinálta. (közlemény) 

Mol
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing