2018. május 23. szerdaDezsõ
EUR = 4.6225 RON
USD = 3.9099 RON
HUF = 1.4583 RON
GDP-növekedés = 6,9%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 8,429.08(2.04%)
Infláció = 4,95%
Alapkamat = 2,25%

Dragneát felbosszantotta, hogy az ALDE társelnöke többkulcsos jövedelemadó bevezetéséről nyilatkozott

 utolsó frissítés: 10:14 GMT +2, 2017. január 11.

A szociáldemokrata pártelnököt bevallása szerint felbosszantotta a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) társelnökének, Daniel Constantinnak az a nyilatkozta, miszerint differenciált jövedelemadó bevezetését fontolgatja a kormány.

"Beszéljen ezekről a dolgokról az ALDE pártgyűlésein, ha akar. A koalíció betartja azt a kormányprogramot, amelyet közösen vállaltunk fel. (...) Nagyon felbosszantott az a nyilatkozata. Én azt reméltem, mindenki megértette, hogy ennek a kormányprogramnak az előírásait szigorúan be kell tartani" - mondta Liviu Dragnea az Antena3 televízió kedd esti műsorában.

Daniel Constantin semmilyen minőségében nem tehet ilyen nyilatkozatokat - hangsúlyozta a PSD elnöke, hozzátéve, nem hiszi, hogy rossz szándékai lettek volna ezzel a miniszterelnök-helyettesnek. 

Dragnea azt is elmondta, ő maga is a sajtóból értesült arról, hogy Daniel Constantin elutazott Ausztriába sízni, miközben mindenki azon dolgozik, hogy a minimálisra csökkentsék a havazás és a fagy káros hatásait. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális