2017. március 30. csütörtökZalán
EUR = 4.5446 RON
USD = 4.2325 RON
HUF = 1.4671 RON
GDP-növekedés = 4,8%
Átlagbér = 2076
Munkanélküliség = 6,1%
BET = 8,018.47(0.95%)
Infláció = -0,2%
Alapkamat = 1,75%

Dragneát felbosszantotta, hogy az ALDE társelnöke többkulcsos jövedelemadó bevezetéséről nyilatkozott

 utolsó frissítés: 10:14 GMT +2, 2017. január 11.

A szociáldemokrata pártelnököt bevallása szerint felbosszantotta a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) társelnökének, Daniel Constantinnak az a nyilatkozta, miszerint differenciált jövedelemadó bevezetését fontolgatja a kormány.

"Beszéljen ezekről a dolgokról az ALDE pártgyűlésein, ha akar. A koalíció betartja azt a kormányprogramot, amelyet közösen vállaltunk fel. (...) Nagyon felbosszantott az a nyilatkozata. Én azt reméltem, mindenki megértette, hogy ennek a kormányprogramnak az előírásait szigorúan be kell tartani" - mondta Liviu Dragnea az Antena3 televízió kedd esti műsorában.

Daniel Constantin semmilyen minőségében nem tehet ilyen nyilatkozatokat - hangsúlyozta a PSD elnöke, hozzátéve, nem hiszi, hogy rossz szándékai lettek volna ezzel a miniszterelnök-helyettesnek. 

Dragnea azt is elmondta, ő maga is a sajtóból értesült arról, hogy Daniel Constantin elutazott Ausztriába sízni, miközben mindenki azon dolgozik, hogy a minimálisra csökkentsék a havazás és a fagy káros hatásait. (agerpres)
lokális