2021. december 1. szerdaElza
EUR = 4.9490 RON
USD = 4.3853 RON
HUF = 1.3432 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5%
BET = 12,195.61(0.15%)
Infláció = 7,9%
Alapkamat = 1,75%

Novembertől országszerte 200 postai hivatalban lehet átvenni az eMAG küldeményeit

 utolsó frissítés: 13:58 GMT +2, 2016. október 21.

Megállapodást kötött az eMAG és a Román Posta arról, hogy 200-ra bővítik novembertől azoknak a postai hivataloknak a számát, ahol webáruház ügyfelei a posta PostCollect ügyfélablakainál is átvehetik a rendelésüket.

A Román Posta egy éve indította a PostCollect nevű szolgáltatását, amely jelenleg országszerte 31 megyében, 104 postai hivatalban működik. A szolgáltatást az állami vállalat azért hozta létre, hogy az online webáruházak küldeményeit ide is kérhessék azok a vásárlók, akik nem tudják otthon, vagy a munkahelyükön átvenni a csomagot. A Román Posta a szolgáltatást meghosszabbított nyitvatartással működteti, és előnyben részesíti azokat az ügyfeleket, akik ezt a lehetőséget választják.

   

Az eMAG által küldött csomagokat a feladástól a kézbesítésig a Track&Trace rendszeren lehet követni. A szolgáltatás részeként az eMAG sms-ben értesíti a megrendelőt akkor, amikor a csomagot átadja a Román Postának. A vásárló szintén sms-ben fog értesülni arról is, amikor az általa rendelt csomag megérkezik a postára, és átvehető. A két vállalat felhívja a figyelmet arra, hogy a postákon a csomagokat a kifejezetten erre a célra kialakított ügyfélablakoknál lehet átvenni, és lehetőséget biztosítanak a csomagok tartalmának ellenőrzésére is.

Az állami vállalat és az online áruház által kötött szerződés értelmében a Román Posta 7 naptári napig fogja magánál tartani az eMAG-tól kapott csomagokat. (hotnews, hírszerk.)

eMAG
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális