2020. november 29. vasárnapTaksony
EUR = 4.8735 RON
USD = 4.0875 RON
HUF = 1.3462 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 9,286.11(0.36%)
Infláció = 2,45%
Alapkamat = 1,50%

25 ezer lej értékű nyeremény a 6. Üzleti Tervek Versenyén

 utolsó frissítés: 13:37 GMT +2, 2016. február 09.

A Junior Business Club 2016-ban hatodik alkalommal szervezi meg az Üzleti Tervek Versenyét, amelynek célja, hogy az erdélyi magyar fiatalok hiteles üzleti tervet tudjanak készíteni, illetve partnereket, befektetőket találjanak céljaik eléréséhez. A célcsoportot a 16-35 év közötti korosztályban határozták meg a szervezők, a részvételhez idén sem szükséges felsőfokú végzettség vagy hallgatói státusz.

A zsűri tagjai befektetőkből, pénzügyi és számviteli tanácsadókból, illetve hitelkockázat-elemzőkből állnak. A verseny emelt szintű, ami azt jelenti, hogy külön pénzügyi-gazdasági tervet kell elkészíteniük a résztvevőknek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azok a tervek értek el jó helyezést, melyek stabil pénzügyi alapokra voltak helyezve, és részleteiben gazdag pénzügyi számításokkal, mutatókkal bírtak. 

A verseny az értékes ötletekkel rendelkező fiatalokat kívánja felkutatni, ezért a szervezők célja az, hogy olyan szakembereket és befektetőket hívjanak a versenyre, akik szakmailag és anyagilag is támogatni tudják az innovatív, piacképes ötleteket. A támogatók és partnerek közös segítségével idén 25 000 lej értékű szolgáltatáscsomagban részesül a nyertes, aki különböző szolgáltatásokhoz jut hozzá ingyenesen mint pl. díjmentes cégalapítás, 5 óra díjmentes adótanácsadás, 10 óra díjmentes jogi tanácsadás, 12 hónap díjmentes könyvviteli szolgáltatás, ingyenes arculattervezés és webdesign, 3 év ingyenes webtárhely, kommunikációs tanácsadás, ingyenes vállalkozói szeminárium, a bukaresti RMKT rendezvényein való részvétel, valamint a hMARFA ügyviteli programcsomag.

A döntős versenyzők számára a szervezők biztosítanak két napi szállást, részben fedezik az utazási költségeket valamint egy díszvacsorával kedveskednek számukra a partnerekkel és a szervezőkkel közösen.

A jelentkezés részleteiről a rendezvény weboldalán olvashattok bővebben.

Határidők:

• február 12. – regisztrációs határidő, eddig kell jelezzék részvételi szándékukat;
• március 4. – leadási határidő, eddig kell beküldeni a kész üzleti tervet és a pénzügyi-gazdasági tervet;
• március 8. – kihirdetjük, hogy ki az a nyolc (8) versenyző aki bekerült a döntőbe, versenybe;
• március 11. – a verseny napja Sepsiszentgyörgyön, ahol a befektetői zsűri előtt bemutatásra kerülnek a legjobb üzleti tervek.

A versenyre március 11-én, 14 órától kerül sor a Babes-Bolyai Tudományegyetem sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozatán. (közlemény)

verseny
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális