2021. január 18. hétfõPiroska
EUR = 4.8737 RON
USD = 4.0172 RON
HUF = 1.3544 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,266.69(0.55%)
Infláció = 2,24%
Alapkamat = 1,50%

Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben! Szatmárnémetiben szervezik az idei EFIKOT-ot

 utolsó frissítés: 12:26 GMT +2, 2016. február 03.

Idén 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várnak a szervezők az EFIKOT-ra (Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója), a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ifjúsági frakciójának (RIF) évente megrendezésre kerülő közgazdász találkozójára. Az április 8-10 között Szatmárnémetiben megrendezésre kerülő konferenciára azokat várják, akik a személyes pénzügyek, a karrier, az értékesítés és a next generation világa iránt érdeklődnek

Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozójára a regisztráció elindult, február 29-ig lehet kedvezményes Early Bird jeggyel regisztrálni! Regisztrálni és jegyet vásárolni ide kattintva lehet.

A szervezők közleménye szeriint a konferencia jelmondata - Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben! - is arról árulkodik, hogy az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők - magyarországi, vajdasági, kárpátaljai és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatók, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére.  

Az eseményről bővebben itt olvashattok. (közlemény)

efikot
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)