2020. december 4. péntekBorbála, Barbara
EUR = 4.8736 RON
USD = 4.0226 RON
HUF = 1.3594 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 9,486.10(1.18%)
Infláció = 2,24%
Alapkamat = 1,50%

Idén is keresik Erdély legjobb üzleti tervét

 utolsó frissítés: 12:45 GMT +2, 2015. október 26.

A Junior Business Club a B.B.T.E. sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozatával partnerségben hatodik alkalommal szervezi meg december 4-én az eddig nagy sikernek örvendő Üzleti Tervek Versenyét, amelyre egész Erdélyből várják a jelentkezőket.

"Legfőbb célunk ezzel a versennyel az, hogy minél több erdélyi fiatalnak adjunk lehetőséget arra, hogy vállalkozásba kezdjen. Fontos szempont, hogy a meghívott befektetők és vállalkozók megvalósíthatóságot és üzletképességet lássanak az ötletekben, és ezáltal támogatni tudják a versenyzőt" - áll a szervezők közleményében. Kiemelik, a versenyen a zsűri véleménye várhatóan valós piaci meglátásokat képvisel majd, hiszen mindannyian aktív résztvevői a gazdasági életnek (pénzügy, marketing, bankszektor). A versenyen a legkiválóbb üzleti terv megírója jelentős pénzösszegben és szaktanácsadásban részesül. 

A verseny fődíja mellett, a nyertesek különböző tanácsadási szolgáltatásokat is kapnak ötletük továbbfejlesztése érdekében, mint például jogi, könyvviteli, IT és arculattervezés.

 

A verseny szabályzata értelmében a vetélkedőre csak a legjobb 8 beküldött terv kerül be, amelyet majd élőben be kell mutatni a zsűrinek és a közönségnek. Csapatban is lehet jelentkezni, viszont csak két személy mutathatja be a tervet. A 8 továbbjutott terv bemutatására, kötelező módon prezit vagy power pointot kell használni.

Jelentkezni legkésőbb november 16-ig lehet, az üzleti tervek leadásának határideje pedig november 26.

Bővebb információk a versenyről az utv.juniorbusinessclub.ro weboldalon találhatók. (közlemény)

verseny
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális