2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
EUR = 4.8741 RON
USD = 4.0207 RON
HUF = 1.3648 RON
GDP-növekedés = -10,3%
Átlagbér = 3372 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,214.06(-0.28%)
Infláció = 2,06%
Alapkamat = 1,25%

A MOL Romániában is megnyitotta az első Fresh Cornert

 utolsó frissítés: 09:42 GMT +2, 2015. július 29.

A MOL Románia megnyitotta első Fresh Corner üzletét a MOL Ploiești (Blejoi)-i töltőállomáson. A vállalat képviselői elmondták, első körben 5 hazai töltőállomás és annak üzletei működnek majd a MOL új kiskereskedelmi koncepciója szerint, amely a kávénak, a friss szendvicseknek, a pékárunak és a napi bevásárláshoz szükséges, elérhető áru fogyasztási cikkeknek kíván figyelmet szentelni.

“Erős regionális jelenléte révén a vállalatcsoport új módokat talál hálózatának jobb kihasználására és egy olyan termékkínálatot vezet be, amely a vásárlók legújabb fogyasztási igényeihez igazodik; ide tartozik a kávé, a friss élelmiszerek, valamint egy kibővült termék- és szolgáltatáskínálat, mindez egy új, kellemes környezetben” – nyilatkozta Lars Höglund, a MOL Csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója.

Idén Bukarestben és Nagyszebenben további négy töltőállomást alakít át a vállalat, de a fogyasztók elégedettsége és visszajelzései alapján a töltőállomás-hálózat egy további részét már 2016-ban tervezi átépíteni.

“A Fresh Corner egy regionális koncepció, amely több országra is kiterjedő felmérés alapján jött létre. Annak érdekében, hogy a romániai vásárlók számára a legjobb kávéfajtákat és pékáru-kínálatot válasszuk ki, fókuszcsoportos kutatásokat végeztünk. Figyelemmel kísérjük, hogy miként válik az új termékkínálat a romániai autósok napi bevásárlási szokásainak részévé” –  tette hozzá Camelia Ene, a MOL Románia kiskereskedelmi vezetője.

A Fresh Corner egyik kulcseleme a kávé: egy új, érintőképernyős, önkiszolgáló kávéfőző teszi lehetővé az ügyfelek számára, hogy a 26 különböző ízesítésű kávé közül válasszanak, emellett egy barista 23 típust elvitelre és 16 fajtát a kúton való fogyasztásra készít. A szendvicsek helyben készülnek és a pékáru – kenyér és péksütemények – frissen sül. 

A vállalat közleménye szerint bármelyik romániai piacon működő töltőállomáshoz képest újdonságnak számít a Fresh Corner árukínálata, amely az ígéretek szerint versenyképes áron kínál mindennapi fogyasztási cikkeket, melyek választékát a romániai vásárlók igényeihez igazították. (közlemény)

Mol
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

A könyvelés Budapest keresett szolgáltatása, még mindig!

Rengetegen gondolják, hogy a könyvelés egy unalmas, mechanikus tevékenység, amely nélkülözi a kreatív gondolatokat, a valóság azonban ennek a szöges ellentéte! Már jó ideje rendkívül keresett szolgáltatás a könyvelés Budapest városában, ami azzal magyarázható, hogy a vállalkozások számára nélkülözhetetlen szolgáltatásról van szó. Az, hogy mennyire változatos, innovatív gondolkodásmódot igényel ez a tevékenység, az alábbiakban mutatjuk be. (X)