2022. január 19. szerdaSára, Márió
EUR = 4.9447 RON
USD = 4.3575 RON
HUF = 1.3868 RON
GDP-növekedés = 13,0%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13,128.23(-1.18%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,00%

Macska lesz a kommunikációs igazgatója egy bukaresti cégnek

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

"Ha eleged van már abból, hogy a cicád otthon ül, napi tevékenysége csak a szőrcsomókészítésben merül ki, és minden pénzed macskaeledelre megy el, akkor adj neki munkát!" - így kezdődik egy bukaresti, ajándéktárgyakat értékesítő webáruház, a Catbox kampányvideója, amelyben új kommunikációs igazgatójukat keresik, méghozzá egy macska személyében.

A vállalat vezetősége kizárólag felelősségteljes, komoly és némiképp bolyhos jelentkezők önéletrajzát várja a gazdiktól. Cserébe 200 eurós havi fizetés és egyéb juttatások mellett, teljesítmény-arányos bónuszokat is kínál a jelentkezőknek.

Forrás: catbox.ro

A vállalat, hogy megkönnyítse a gazdik dolgát, példaként még macska-önélatrajzot is közzétett saját weboldalán. A pozíció betöltésére már több mint 600 aspiráns jelentkezett. A Sancho névre hallgató kandúr például a ház uraként szerzett tapasztalatait kamatoztatná új munkahelyén, az alább látható Mycky pedig erős személyiségével próbál kitűnni a többi jelentkező közül. A jelentkezők önéletrajzát itt olvashatjátok.

Forrás: a Catbox Facebook-oldala

A Catbox kommunikációs igazgatói munkakörrel kapcsolatos elvárásai között szerepel, hogy az új munkatársuk naponta legkevesebb 20 ajándékdobozon hagyja ott tappancslenyomatát, emellett hangját kell adnia a cég kampányvideóihoz, és modellként kell megjelennie fotózásokon. Mindezek mellett a cica lesz a vállalat reklámarca, klipekben kell szerepelnie, és interjúkat is kell adnia. Az is elvárás, hogy jó vezetőként inspirálja a munkatársakat.

A beküldött önélatrajzok közül a Catbox kommunikációs szakemberei május 5-én három jelentkezőt fognak kiválasztani és behívni interjúra. Az interjúkat követően hoznak döntést az új munkatársról, a nem kiválasztott cicák pedig macskaeledelre beváltható vásárlási utalványt kapnak ajándékba. (hírszerk.)

állatmarketing
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális